2:4
(0:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Junior v poločase vyhořel, ztrátu už pak nedohnal


Branky


52. J. Murdych , 64. P. Gaher - 22. J. Hejl , 42. F. Matějka , 44. J. Šebora , 61. J. Horáček (vl.)
0

Děčínští fotbalisté tak nepotvrdili vzestup tabulkou. Naopak Rumburku dal díky výhře 4:2 zapomenout na blamáž se Šluknovem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rumburk byl lepší a vytvořil si rozhodující náskok

Souboj dvou týmů, které v minulé sezóně hrály krajský přebor, začali lépe domácí mladíci. Tedy pokud hovoříme o šancích. Jenže v první selhal Kolář, ve druhé pak Bílek. Rumburk v těchto chvílích podržel brankář Hadar. Jinak ale Děčínu chyběl větší pohyb a bojovnost. Ve 22. minutě přišel první rumburský úder. Po rohovém kopu se dostal k hlavičce Pokorný, který míč posunul na Hejla, který překonal Smutného. Nutno dodat, že této standardní situaci předcházel nejistý zákrok děčínského brankáře. Domácí tato branka zmrazila. A to ještě netušili, co je čeká v posledních pěti minutách úvodního dějství. Ve 42. minutě přišel po faulu Šmacla trestný kop. Do vzduchu se vyšrouboval Matějka a hlavou překonal Smutného. Děčínský zmar pak ve 45. minutě dokonala chybná rozehrávka, nejistý výběh Smutného a třetí trefa, pod kterou se podepsal Šebora.

Snahu Junioru pokazilo vyloučení Michalce

Do druhé půle vlétli děčínští hráči jako uragán. První dvě šance brankou neskončily, v 52. minutě už ale snížil domácí střelec Jakub Murdych. Vítr z plachet sebrala Junioru 61. minuta. Beneš prohrál souboj u brankové čáry a Šebora s přispěním Horáčka zvýšil na 1:4. Pak se ke slovu dostal Gaher, který parádně zahraným trestným kopem snířil na dvoubrankový rozdíl. V 68. minutě šel ale Děčín do deseti, po faulu se musel ze hřiště pakovat Michalec. Zbytek zápasu si už Rumburk pohlídal a odvezl si domů zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Dá se říci ,ž e o výsledku rozhodl první poločas. Nejistý brankář, nedůrazná obrana, absence pohybu a bojovnosti všech hráčů - to vše bylo příčinou špatného výsledku. Zápas se hraje vždy na dva poločasy a my hráli pouze jeden."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Navázali jsme na výkon v Brné a hráči pro úspěšný výsledek udělali maximum. Kromě obou začátků poločasů se nám hra dařila a utkání jsme měli pod kontrolou. O to více mě stále ještě dnes mrzí náš kolaps se Šluknovem, kdy jsme zbytečně prohráli. Konečně jsme předvedli výkon, který byl důstojný hráčů našeho oddílu. Doufám, že hráči se z těchto utkání patřičně poučí a vyvarují se dalších výpadků."



Sestavy


FK Junior Děčín
M. Smutný [-] - J. Horáček [-] , M. Doubek [-] - P. Gaher [-] , J. Kolář [-] (46. A. Mezsároš [-] ) - J. Murdych [-] - J. Beneš [-] , J. Šmalcl [-] , Z. Michalec [-] , V. Bílek [-] , F. Vait [-] (88. O. Lhoták [-] )

FK Rumburk
T. Hadar [-] - T. Stankovič [-] , A. Zima [-] , P. Havel [-] , M. Trégr [-] - P. Pilko [-] , P. Michalina [-] , J. Hejl [-] - F. Matějka [-] (86. V. Honců [-] ) - J. Šebora [-] (90. J. Dvořák [-] ) , L. Pokorný [-]

ŽK: 80. J. Šmalcl , 88. M. Doubek - 80. F. Matějka , 80. P. Havel . ČK: 68. Z. Michalec .
Místo: Děčín. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Zvonař Tomáš - ZUBR Jan, ZUBR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.