0:7
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brná potvrdila roli favorita a zdemolovala poslední Hostovice


Branky


30. T. Heřman (p.) , 38. M. Gibala , 47. M. Gibala , 54. R. Šťástka , 63. T. Heřman , 80. M. Gibala , 83. M. Gibala
0

Střelecky se utrhl kapitán Brné Miloš Gibala, který překonal celkem čtyřikrát domácího Kalinu

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta určila ráz zápasu

Papírové předpoklady se v Hostovicích začaly naplňovat zhruba po půl hodině. Přesně do té doby domácí nováček držel s velkým favoritem krok. Jenže pak přišla po chybě brankáře Kaliny penalta, kterou proměnil zkušený Tomáš Heřman a zápas se začal lámat. Ve 38. minutě navíc zahájil svou střeleckou show Gibala a Brná šla do kabin s dvoubrankovým náskokem.

Gibala završil svůj hattrick

Po změně stran na hřišti existoval pouze jeden tým. Hosté totiž po devíti minutách přidali další dvě trefy. Ve 47. minutě se opět prosadil Gibala, za sedm minut se prosadil Šťástka. Tím pádem bylo rozhodnuto a Brná na hřišti excelovala. Po hodině hry přidal druhý zásah Tomáš Heřman, v závěru pak ještě domácí v rozmezí tří minut dvakrát dorazil Gibala, který je s devíti trefami nejlepší střelec svého celku. Zatímco Brná má na prvním místě díky zaváhání Pokratic sedmibodový náskok, Hostovice se ještě více přikovaly k poslednímu celku tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Hostovice
Jan Deutsch, trenér SK Hostovice: "Chtěli jsme Brnou potrápit, to se nám ale vůbec nepodařilo. Pod penaltu se svou chybou podepsal brankář Kalina. Pochválit musím hostujícího Gibalu, který zahrál opravdu skvěle."

SK Brná
Milan Česlák, trenér SK Brná: "Samozřejmě jsme spokojeni. Naše výhra mohla být daleko vyšší, domácí měli hodně prostupnou obranu. Vedeme o sedm bodů, takový vývoj v tabulce jsme nečekali."



Sestavy


SK Hostovice
J. Kalina [-] - T. Štorc [-] , P. Sibal [-] , V. Hodek [-] - A. Černohorský [-] , J. Langer [-] (70. V. Fajt [-] ) , M. Varga [-] , J. Dvořák [-] - M. Šimáček [-] (70. F. Harciník [-] ) , U. Ahmed [-] , M. Gajdoš [-] (78. M. Tovara [-] )

SK Brná
D. Heřman [-] - R. Šťástka [-] , J. Strnad [-] (88. P. Prousek [-] ) , A. Mihaylov [-] (75. M. Culek [-] ) , M. Seidl [-] , M. Gibala [-] , T. Heřman [-] , J. Topinka [-] , J. Betka [-] , P. Guth [-] , M. Večeřa [-]

ŽK: 29. J. Kalina , 50. M. Varga , 86. A. Černohorský , 89. F. Harciník - 59. J. Strnad .
Místo: Hostovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Trojan Michal - ŠEFČÍK Josef, DUŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.