4:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové doma nezaváhalo, Velké Březno tradici neprolomilo


Branky


31. J. Florián (p.) , 35. J. Florián , 45. T. Farkaš , 83. T. Reichelt - 31. O. Pošík
0

Tým z Děčínska vyhrál 4:1 a poskočil v tabulce na druhé místo v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvních třicet minut se na hřišti nic velkého nedělo

Zápas týmů, které bojují o medailové příčky, prvních třicet minut nic nepřinesl. Za zmínku stojí šance Kurtyho a Čermáka. Závěrečná čtvrt hodina už ale byla daleko zajímavější. Nejprve byl ve vápně faulován Drahoňovský a penaltu proměnil tradiční exekutor Florián. Jenže prakticky z rozehrávky se míč dostal k Pošíkovi, který i díky teči překonal Voseckého. V 35. minutě opět udeřil Florián. Krajní bek Jílového zatočil míč z rohového kopu přímo do brány a připsal si na své konto devátý zásah v sezóně. V samotném závěru úvodního dějství udeřilo Jílové potřetí. Po dlouhém pasu se za obranu dostal Kurty, nabídl míč Farkašovi, který ho hlavou v letu poslal do prázdné branky.

Florián odmítl hattrick, Ondrkovi zvonily v uších tyče

Po změně stran se Jílové více soustředilo na obranu. V 57. minutě byl faulován Kurty a domácí měli k dispozici další penaltu. Tu však Florián nedal a odmítl tak hattrick. Další velké šance Červenky a Drahoňovské skončily na tyči. Sedm minut před koncem se domácí diváci radovali počtvrté a naposled. Při rohovém kopu poslal domácí trenér Ondřej Barilla na hřiště mladíka Reichelta, který po hlavičce Floriána dorazil míč do odkryté branky.



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Vzhledem k těžkému terénu to dnes bylo spíše o bojovnosti než o kombinačním fotbale. V té jsme svého soupeře předčili, měli větší vůli po vítězství a zaslouženě zvítězili. Výsledek mohl být ještě vyšší, ale opět jsme zahodili několik vyložených šancí. Včetně neproměněné penalty. Dvakrát soupeře zachránila branková konstrukce."

FK Jiskra Velké Březno
Miroslav Hlaváček, asistent trenéra FK Jiskra Velké Březno: "Z porážky neděláme žádné velké závěry. Domácí měli k vítězství blíže a vyhráli zaslouženě."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - S. Malowanyj [-] , M. Huček [-] (57. Z. Červenka [-] ) , T. Kořínek [-] , R. Rangl [-] , J. Florián [-] - J. Drahoňovský [-] (86. J. Janda [-] ) , M. Just [-] , A. Čermák [-] (83. T. Reichelt [-] ) , T. Farkaš [-] - D. Kurty [-] (87. J. Štercl [-] )

FK Jiskra Velké Březno
J. Ondrka [-] - M. Maturkanič [-] , L. Lapšo [-] (72. V. Demčenko [-] ) , O. Pošík [-] , T. Netymach [-] , D. Králíček [-] (84. T. Barvínek [-] ) , J. Borovec [-] , J. Pechánek [-] (46. P. Konrád [-] ) , T. Cimpl [-] , V. Neuman [-] , J. Bubla [-]

ŽK: 43. D. Kurty , 66. M. Just - 30. T. Netymach , 58. T. Cimpl , 79. J. Bubla .
Místo: Jílové. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Dvorský Vojtěch - FIŠL Marek, LUDVÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.