Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladý celek Junioru doma sebral Jílovému všechny body


Branky


27. P. Gaher , 61. M. Doubek , 68. Z. Michalec , 70. V. Bílek - 24. Z. Červenka , 48. D. Kurty , 65. M. Just
0

Zajímavé derby před dobrou diváckou kulisou přinesli sedm branek a vítězství Děčína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Inkasovaný gól nabudil děčínské mladíky

Domácí vstoupili do zápasu tradičně s hodně mladým týmem, naopak Jílové má ve svých řadách několik zkušených třicátníků. Utkání začalo opatrně, bylo jasné, že ani jeden z týmů nechce udělat chybu. Do vedení se ve 24. minutě dostali hosté. Jílové totiž předvedlo po ose Drahoňovský, Kurty, Červenka parádní kombinaci, když posledně jmenovaný zakončil do prázdné branky. Děčínská odpověď přišla za tři minuty. Gaher se postavil k přímému kopu a z 20 metrů vymetl šibenici.

Jílové opět vedlo, vedení neudrželo

Tři minuty po příchodu ze šaten jdou do vedení opět hosté. Agilní Čermák předložil Kurtymu milimetrovou přihrávku a jílovský útočník nadvakrát překonal dobře chytajícího Stejskala. Pak má po centru Floriána velkou šanci Just, ale jeho hlavička jen těsně minula zadní tyč. Následně kope další přímý kop Gaher, Voseckého zachránila horní tyč. V 61. minutě je znovu vyrovnáno. Bílek parádní kolmicí našel rozběhnutého Doubka, který z brankové čáry z pomocí břevna tak trochu šťastně překonal Voseckého. Jenže za dalších sem minut propadl centr Čermáka až k Justovi, který blízka nedal Stejskalovi šanci. Jenže ani tohle vedení Jílovému dlouho nevydrželo, jelikož o pár minut později opět dorovnává Michalec, který se prosadil po standardní situaci. Obrat Junioru dokonal Bílek, který se po rychle rozehrané standardní situaci dostal do sólového úniku, který bezpečně proměnil. Do konce zápasu měl ještě dvě dobré příležitosti Florián, ale když ani jedna neskončila gólem, zůstaly po výhře 4:3 všechny body na Městském stadionu v Děčíně.



Ohlasy k zápasu


FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "V základní sestavě se objevili tři perspektivní dorostenci. Sice jsme vyhráli šťastně, ale rozhodně ne nezaslouženě. Za trpělivost a bojovnost si to kluci zasloužili."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Z výsledku jsem určitě zklamaný. Nepotěšil ani náš výkon, který byl slabý a více než podprůměrný. I přesto jsme v utkání třikrát vedli a měli šance, abychom skóre navýšili. To se nestalo a soupeř nás tvrdě trestal. Musím říct, že soupeř z hlediska gólových šancí vytěžil z minima maximum a všechny své šance proměnil. My jsme jich v tomto zápase měli opět dost, zejména Rangl, Just a Florián z bezprostřední blízkosti soupeřovi brány hlavou gól nedali, i když se v takových pozicích všichni tři jen zřídka mýlí. I tak si myslím, že když dáme tři branky venku, tak bychom asi prohrát neměli."



Sestavy


FK Junior Děčín
J. Stejskal [-] - M. Doubek [-] , J. Horáček [-] - P. Gaher [-] - J. Murdych [-] - D. Horák [-] , A. Mezsároš [-] , Č. Timofij [-] , Z. Michalec [-] , V. Bílek [-] , F. Vait [-]

FK Jílové
J. Vosecký [-] - R. Rangl [-] , T. Reichelt [-] , S. Malowanyj [-] , J. Florián [-] - T. Farkaš [-] , A. Čermák [-] , J. Drahoňovský [-] , M. Just [-] - D. Kurty [-] , Z. Červenka [-]

ŽK: 57. Z. Michalec , 64. V. Bílek - 55. J. Florián , 63. T. Farkaš , 67. Z. Červenka , 80. A. Čermák , 87. D. Kurty .
Místo: Děčín. Počet diváků: 220. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - BOUMA Miroslav, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.