2:3
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přímé kopy Libouchci ještě více potopily šluknovský Plaston


Branky


6. P. Jirův , 25. P. Horák - 17. M. Didi , 55. R. Němeček , 85. R. Wild
0

Šluknovští fotbalisté doma nad Libouchcem vedli. Vedení ale neudrželi a jejich situace je kritická.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle ještě živila šluknovské naděje

Začátek zápasu vyšel lépe svěřencům Ladislava Čurgaliho. V 6. minutě pronikl Chlan až před brankáře, míč se odrazil k Jirůvovi, který vystřelil do prázdné branky. Dobíhající obránce už míč nestihl vykopnout. Jenže Plaston nedokázal udržet tempo a Libouchec srovnal hru. A v 17. minutě i skóre, když se uvolnil Didi a střelou k tyči nedal Jenkovi šanci. Jenže za dalších osm minut si míč navedl domácí střelec Horák a do kabin tak šli spokojenější domácí fotbalisté.

Libouchec ukázal, že přímé kopy jsou mu vlastní

Domácí ve druhé půli začali vlažně, jejich cílem bylo neinkasovat. Ale už poněkolikáté v sezóně se jim to nepodařilo. V 55. minutě se k trestnému kopu postavil Němeček a krásnou ranou vyrovnal. A aby toho pro Šluknov nebylo málo, pět minut před koncem se k dalšímu "přímáku" postavil Wild a další překrásnou střelu strhl vítězství na stranu Libouchce. V hostující obraně odehrál celý zápas i trenér Václav Strádal.



Ohlasy k zápasu


SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér SK Plaston Šluknov: "Myslím si, že tenhle zápas jsme si nezasloužili prohrát. Výsledek nás všechny moc mrzí. Moc dobře víme, že se dostáváme do velmi špatné pozice."

TJ Libouchec
Václav Slavka, záložník FK Libouchec: "Nebyli jsme kompletní a na těžkém terénu jsme nezachytili začátek. Ve druhé půli se to vyrovnalo a my díky dvěma krásným gólům otočili skóre. Podle mého názoru to byla zasloužená výhra."



Sestavy


SK Šluknov
M. Jenka [-] - R. Lukáč [-] , J. Hajduk [-] (22. O. Schneider [-] ) , M. Koukol [-] - T. Altman [-] , J. Zounar [-] , P. Svoboda [-] , V. Chlan [-] - P. Horák [-] - P. Jirův [-] (75. L. Šeliga [-] ) , T. Knížek [-]

TJ Libouchec
V. Koucký [-] - M. Didi [-] , R. Němeček [-] , V. Slavka [-] , J. Vacek [-] (90. V. Dvořáček [-] ) , R. Wild [-] , T. Palaščák [-] , R. Král [-] , L. Kučera [-] , T. Klazr [-] , V. Strádal [-]

Místo: Šluknov. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Suchánek Antonín - ROHÁČ Zdeněk, SPIŠÁK Dušan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.