Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šluknov na začátku šokoval, nakonec se ale radoval jílovský favorit


Branky


0

Fotbalisté Plastonu sice po deseti minutách vedli 2:0, třetímu Jílovému ale nakonec podlehli 2:5.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Prvnímu poločasu kraloval Šluknov

Tabulka hovořila jasně, dle předpokladů měly zůstat tři body v Jílovém. Ale pro domácí byl úvod zápasu jako ze špatného snu. Po šesti minutách našel Chlan Petra Holešovského, který překonal Voseckého. A za čtyři minuty si do oba "šluknováci" zopakovali, akorát v opačném pořadí. Petr Holešovský nahrával, Chlan zakončoval. Kdo čekal, že bídný začátek probudí jílovské fotbalisty, byl na omylu. Domácím chyběl jakýkoliv impuls, byli pozdě v soubojích a kazili jednoduché přihrávky.

Pětigólový obrat Jílového. Šluknovu došly síly

Po tragické první půli, se domácí trenérské duo Barilla - Rangl rozhodla, že právě druhý jmenovaný nastoupí do druhého poločasu. Jílovému se navíc zranil Michl, kterého musel nahradit Malowanyj. Druhý poločas byl pro Šluknov, kterému docházely síly, hodně nepovedený. Domácí tým ho zatlačil a byla jen otázka času, kdy padne branka. O první se postaral Dan Kurty (61. minuta), chvíli na to vyrovnával Tomáš Farkaš (66.minuta), který nekompromisní střelou pod břevno nedal brankáři sebemenší šanci. Když třetí a vítěznou branku přidal po závaru v malém vápně Radek Rangl (72. minuta), byl na hřišti už jen jeden tým. Domácí byli všude dřív, hráli jednoduše, nekazili přihrávky a hlavně se bavili fotbalem. Čtvrtou branku přidal netradičně hlavou Jirka Drahoňovský (77. minuta), který zužitkoval nádherný centr Standy Malowaného. Poslední branku přidal z pokutového kopu kapitán Michal Just (84. minuta). Další šance už jílovšté fotbalisté neproměnili a tak utkání skončilo jejich vítězstvím v poměru 5:2. Hosté navíc osm minut před koncem přišli o kapitána Antonína Holešovského, který dostal červenou kartu.

 


Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Nechápu úvod utkání. To co předváděla hlavně obrana se nemůže opakovat! Za sebe říkám, že to je jen v hlavách hráčů a také o jejich přístupu. Kvalitu mají, což ukázal druhý poločas, ale to je opravdu musí vyburcovat 42-letý hrající trenér Radek Rangl? Určitě je to na zamyšlení samotných hráčů. Samozřejmě musím pochválit i Standu Malowaného, který podal výborný výkon. A za druhou půli, i celý tým. Takto si představuji hru a hlavně přístup k zápasu. Příští týden hrajeme derby s Juniorem Děčín. Jestli chceme být úspěšní, pak se nesmí opakovat výkon z prvního poločasu."

SK Šluknov
Ladislav Čurgali, trenér SK Plaston Šluknov: "Začátek utkání se nám povedl, kdy jsme rychle vedli 2:0. Po změně stran nám ale rychle ubývaly síly. Nám se přestalo dařit narušovat akce a držet míč na kopačkách. Jelikož domácí byli po celý zápas mírně lepší, vyhráli zaslouženě."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - T. Reichelt [-] , O. Michl [-] (55. S. Malowanyj [-] ) , T. Kořínek [-] (46. R. Rangl [-] ) , M. Huček [-] - T. Farkaš [-] , A. Čermák [-] , M. Just [-] , J. Drahoňovský [-] - D. Kurty [-] , Z. Červenka [-] (84. M. Knotek [-] )

SK Šluknov
M. Jenka [-] - A. Holešovský [-] , M. Koukol [-] , J. Hajduk [-] , R. Lukáč [-] - Z. Kirchner [-] , V. Chlan [-] , J. Zounar [-] , P. Svoboda [-] - P. Horák [-] , P. Holešovský [-] (47. T. Altman [-] )

ŽK: 78. J. Drahoňovský - 38. P. Svoboda . ČK: 82. A. Holešovský .
Místo: Jílové. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Průša Dominik - MEDER Antonín, CVACHOUŠEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.