4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 10:15

7.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledvice vyšly v Kadani střelecky i bodově naprázdno


Branky


36. M. Vejvoda , 59. M. Brychta , 61. M. Paul , 63. O. Mikeš (p.)
0

Nepodařené utkání mají za sebou Ledvice, které byly v Kadani zcela neškodní a domácí si s nimi hravě poradili. Vítězství Kadaně 4:0 je zcela zasloužené.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kadaň ve vedení

Už v úvodu bylo jasné, že obě mužstva nečeká lehké utkání. Hned po rozehrání zaběhl za obranu Ledvic domácí Zaržický a jeho centr musel odvracet Kukla. Další šance Kadaně přišla v 9.minutě, kdy nepříjemná tečovaná střela Karbana skončila těsně vedle tyče ledvické brány. Aktivní vstup do utkání soupeře Ledvice ustály, ale větší část poločasu se odehrávala na polovině hostů. Ve 28.minutě unikl po straně ledvický Opata, jeho průnik byl zastaven faulem, ale následná standartní situace nic vážného nepřinesla. Skóre otevřeli domácí ve 36.minutě, kdy Karban našel centrem domácího Michala Vejvodu a ten se do prázdné branky nemýlil - 1:0. Tímto výsledkem skončil i první poločas, ve kterém Ledvice spíše bránily.

Góly dávaly jen kadaňští

Do druhé poloviny Ledvice hned ve 46.minutě vystřídaly útočníka Nováka za obránce Koláře a změnily rozestavení na tři obránce a tři útočníky. Hosté začali aktivněji, ale v rozehrávce měli obrovskou nepřesnost. V 59.minutě přišla rozhodující pětiminutovka domácích, kdy důrazný Brychta zvyšoval na 2:0, poté v byl v 61.minutě faulován kapitán Kadaně a z přímého kopu napálil Marek Paul do tyče a následně se míč odrazil do branky - 3:0. V 62.minutě zahrál v pokutovém území nešťastně rukou Baran a kapitán Ondřej Mikeš upravil skóre na konečných 4:0. Do první vážnější šance se dostal ledvický Martin Choutka v 78.minutě, kdy byl tváří v tvář brankaři Kadaně, ale souboj vyhrál brankář domácích.



Ohlasy k zápasu



SK Viktorie Ledvice
Standa Novotný (sekretář SK Viktorie Ledvice): Podali jsme asi nejhorší výkon v této sezóně. Chyběla nám aktivita, prohrávali jsme osobní souboje, hodně špatná byla i naše rozehrávka. Nedokázali jsme vůbec podržet míč. Jestli se nepletu, tak jsme ani jednou neohrozili brankáře domácích, takže jsme zcela zaslouženě prohráli.



Sestavy


FK Tatran Kadaň
V. Turánek [-] - M. Moravec [-] , M. Zaržický [-] (82. L. Krchník [-] ) , M. Kocík [-] , K. Nádeník [-] , J. Šabík [-] (79. P. Hrdina [-] ) - M. Paul [-] , M. Vejvoda [-] (59. B. Cambolo [-] ) , O. Mikeš [-] - V. Karban [-] , M. Brychta [-] (77. J. Kiliján [-] )

SK Viktorie Ledvice
M. Kukla [-] - R. Gutsch [-] , J. Bačkovský [-] , J. Baran [-] (74. J. Král [-] ) , R. Kolář [-] (46. M. Novák [-] ) - M. Broskovics [-] (64. J. Hejl [-] ) , T. Vlasák [-] , A. Zavrtal [-] , J. Klášterka [-] (78. M. Hase [-] ) - M. Choutka [-] , Z. Opata [-]

ŽK: 53. J. Šabík , 84. V. Turánek - 84. J. Bačkovský .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kolátor Petr - MATERNA Jiří, MECL Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.