1:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

6.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Údlicích se rozhodlo až po penaltách


Branky


0

Kadanští odehráli v Údlicích dobré utkání a jen díky řadě neproměněných šancí si domů neodvezli tři body. Místo toho mohli slavit alespoň výhru po penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Údlice šly do vedení

Půlku prvního poločasu se do dvou vyložených šancí dostal Tatran, který nejprve nastřelil tyčku a pak nedokázal proměnit brankovou příležitost. V dalších dvaceti minutách se hra vyrovnala a začaly hrát i Údlice, kterým se podařilo ve 35.minutě ze standartní situace vstřelit gól, jehož strůjcem byl Štefan Micák. Tímto jednobrankovým výsledkem skončil i první poločas.

Kadaň nevyužila řadu příležitostí

Do druhého poločasu Kadaň udělala změnu v sestavě a hned se to na její hře projevilo. Od začátku byla lepším týmem, domácí měli za druhý poločas jednu standartní situaci, ze které mohli dát góla, jinak byla druhá půle v jasné kompetenci Kadaně, kdy se hrálo na polovině Údlic. Hosté si vypracovali několik vyložených šancí, ale podařilo se jim z nich využít jen jedinou, konkrétně v 61.minutě se prosadil Martin Brychta. Utkání tak dospělo do penalt, ve kterých se lépe dařilo Kadani.



Ohlasy k zápasu



FK Tatran Kadaň
Pavel Kostrzewa (předseda FK Kadaň): Určitě jsme byli lepší a tu výhru jsme si minimálně za dva body zasloužili.



Sestavy


Sokol Údlice
V. Hašek [-] - V. Rajnyš [-] , Š. Micák [-] , A. Pěnička [-] , J. Haldovský [-] , M. Hakl [-] , J. Čížkovský [-] , P. Vepřek [-] , F. Hašek [-] (80. M. Husák [-] ) , M. Sejček [-] , K. Klíma [-]

FK Tatran Kadaň
V. Turánek [-] - M. Moravec [-] , M. Zaržický [-] (53. B. Cambolo [-] ) , M. Kocík [-] , J. Šabík [-] - M. Paul [-] , L. Krchník [-] , M. Vejvoda [-] , O. Mikeš [-] - M. Brychta [-] , V. Karban [-]

ŽK: 85. Š. Micák - 84. B. Cambolo .
Místo: Údlice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dušík Zbyněk - ČERVENÝ Tomáš, MAREŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.