Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:00

5.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ervěnice loupily v Obrnicích


Branky


0

Do Obrnic přijelo mužstvo Ervěnic a od úvodních minut bylo znát, že domácí nečeká lehký soupeř. Hosté měli hru pod kontrolou a nedělali nic, co by je stálo zbytečné chyby. Využívali šance ke vstřelení gólu a po zásluze vyhráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ervěnické vedení

Diváci si v první půli museli počkat na gól až do 26.minuty, kdy se z rohového kopu prosadil ervěnický Libor Trávníček. Utkání se odehrávalo v bojovném duchu, kdy do ještě většího vedení mohli jít hosté, to by ovšem Král a Dvořák museli proměnit samostatný nájezd na branku. Obrnice se do nějakých větších šancí nedostávaly a ani jeden tým si tak v úvodních pětačtyřicetiminutách nedokázal vypracovat šanci, zakončenou dalším gólem. Poločas tak zatím lépe vyzníval pro hosty z Ervěnic.

Hosté nedali Obrnicím šanci

Druhý poločas měli stále na vrch hosté. V podstatě kontrolovali hru a čekali na chyby soupeře, případně přecházeli do brejkových příležitostí. Druhý gól přišel v 67.minutě, kdy se trefil Ladislav Niš - 0:2. Domácím se o pár minut později podařilo snížit, když si branku připsal Radek Sedlecký. Hosté však na to ihned přidali třetí branku zásluhou Krále a definitivní výhru Ervěnic zpečetil v 78.minutě Lukáš Valčík.



Ohlasy k zápasu



SK Ervěnice - Jirkov
Miroslav Šístek (sekretář SK Ervěnice): Utkání jsme měli pod kontrolou. Zvládli jsme ho po taktické stránce a jsem rád, že je mužstvo v dobré pohodě a daří se nám vyhrávat.



Sestavy


TJ Sokol Obrnice
L. Molnár [-] - L. Havelka [-] (74. P. Hendrych [-] ) , A. Kadlec [-] , V. Zaspal [-] , M. Srp [-] - O. Berki [-] , J. Zaspal [-] , O. Mentlík [-] - J. Pilař [-] , R. Sedlecký [-] - J. Olexa [-] (61. K. Kraitl [-] )

SK Ervěnice - Jirkov
M. Schwarz [-] (73. L. Eichler [-] ) - L. Trávníček [-] , L. Valčík [-] , R. Čibenka [-] , D. Glas [-] - S. Dvořák [-] (65. L. Niš [-] ) , T. Banovič [-] , D. Vacula [-] , M. Mašl [-] - J. Král [-] - P. Macák [-] (62. P. Proll [-] )

ŽK: 16. O. Mentlík - 29. P. Macák , 69. J. Král , 84. T. Banovič , 86. L. Valčík .
Místo: Obrnice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Zubr Jan - ZVONAŘ Tomáš, ZUBR Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.