Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:00

12.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestanov vyzrál na Trmice, Dvořák se blýskl hattrickem


Branky


0

Svěřenci Pavla Plecitého se mohli v derby opřít o nejlepšího kanonýra celé soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli byly Trmice nebezpečnější

Opatrný začátek zápasu, který se musel kvůli poničenému hřišti v Přestanově hrát v Trmicích, skončil po čtvrt hodině, kdy dostal domácí do vedení Šmejkal. Jenže Trmice se prakticky z rozehry dostaly do protiútoku, který gólově zakončil Hrudka. Hosté pak ovládli hru a byli nebezpečnějším týmem. Jenže do vedení šel opět Přestanov, když ve 40. minut uspěl dorážející Dvořák. Ani tentokrát domácím radost dlouho nevydržela, jelikož za tři minuty opět srovnal Pokorný.

Přestanov převzal otěže zápasu a třemi brankami rozhodl

Druhé dějství už bylo více v režii přestanovských fotbalistů. V 68. minutě přišel rohový kop a Korbel hlavou vstřelil vítěznou trefu celého zápasu. V rozmezí osmi minut pak dokonal Dvořák hattrick, když se dostal do dvou samostatných úniků, které bezpečně proměnil. Přestanov tak poskočil na páté místo, Trmice jsou šesté.



Ohlasy k zápasu


TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér Přestanova: "S výhrou jsme moc spokojeni, protože Trmice jsou nebezpečný celek, což prokázali v první půli. Hostujícímu brankaři toto utkání moc nevyšlo a zlepšená hra v druhé půli vedla k zaslouženému vítězství. Střelecky se opět prosadil Dvořák. Poslední kolo nás čekají Soběchleby, kterým se daří a doma budou favoritem. Náš cíl je neprohrát a udržet tak postavení v horních patrech tabulky."




Sestavy


TJ Přestanov
J. Staněk [-] - M. Charvát [-] - - M. Pecháček [-] , P. Šmejkal [-] , D. Dvořák [-] - V. Vyšata [-] , J. Herián [-] (72. J. Voráček [-] ) , R. Němeček [-] , J. Korbel [-] , J. Dohnal [-] , M. Vobecký [-] (51. A. Pospíšil [-] )

MSK Trmice
V. Ajm [-] - D. Greé [-] , J. Pokorný [-] , J. Beneš [-] (65. M. Petera [-] ) , D. Nekola [-] , P. Šalda [-] , J. Hrudka [-] , R. Melichar [-] , D. Smítka [-] , P. Tadlánek [-] , J. Vyleťal [-]

ŽK: 20. R. Melichar , 42. J. Pokorný .
Místo: Přestanov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimpl Miroslav - DOLEŽAL Marek, NOVOTNÝ Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.