3:2
(2:0)
53. R. Wenzel
85. T. Vlasák (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 10:00

12.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poslední Tisá si doma vyšlápla na první Heřmanov


Branky


14. R. Pešata , 29. J. Povejšil , 76. J. Povejšil - 53. R. Wenzel , 85. T. Vlasák (p.)
0

Vítězství Spartaku jen zapadlo do neuvěřitelně vyrovnané sezóny, která se zatím v krajské I.B třídě odehrává.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tisá spoléhala na rychlé brejky

Domácí prahli po prvním tříbodovém vítězství. A také chtěli udržet kontakt se zbytkem startovního pole. Hned v úvodu se heřmanovský Stehlík šikovně uvolnil na desítce a jeho střelu vyrazil Zavadil na roh. V 10.minutě zahrozili domácí rychlým brejkem a Čapek střelu zblokoval na roh. Po čtvrt hodině zabojoval Hanzl, typicky českou uličkou oslovil Pešatu, který se dostal mezi obránce a nedal Čislákovi šanci. Ve 23. minutě naservíroval Majerik míč Matajovi, ale střela skončila těsně nad. Po půl hodině přišel druhý domácí zásah. Míč vybojoval Zita, který vyslal do sóla Jana Povejšila. Ten už si v koncovce dokázal poradit - 2:0.

Závěr byl pořádně dramatický

Druhý poločas začal lépe Heřmanov a brzy přišlo snížení. Po nepřehledném závaru před Zavadilem se šťastně trefil Wenzel. Pak si domácí běhm čtvrt hodiny vypracovali tři gólové šance, ale ani jedna střela se mezi tři tyče nevešla. Čtvrt hodiny před koncem už ale udeřilo. Domácí zaútočili po pravé straně, míč se dostal na malé vápno, kde číhal Jan Povějšil, který nemohl nedat. Pět minut před koncem ještě Heřmanov vykřesal naději, když po faulu Horváta proměnil penaltu Vlasák. Zoufalý tlak Heřmanova v závěru už ale změnu skóre nepřinesl.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér Spartak Tisá: "Jsme moc rádi za první tříbodové vítězství. V první půli zkušený tým hostů více držel míč a ukázal, že umí hrát fotbal. My sázeli na rychlé brejky. Po změně stran se zdálo, že Heřmanov fyzicky odpadl. Škoda hektického závěru, to je opravdu někdy o infarkt."




Sestavy


TJ Spartak Tisá
R. Zavadil [-] - J. Bláha [-] , V. Burian [-] , V. Kabátník [-] - R. Pešata [-] , J. Maška [-] (69. J. Beneš [-] ) , R. Zíta [-] , V. Feix [-] , Z. Hanzl [-] - J. Povejšil [-] , M. Povejšil [-] (46. D. Zub [-] )

TJ Heřmanov
M. Čislák [-] - T. Vlasák [-] , P. Líbal [-] , M. Šturm [-] , Z. Čapek [-] - J. Mataj [-] , R. Rojko [-] , R. Majerik [-] - R. Wenzel [-] (74. V. Vašák [-] ) , K. Stehlík [-] (46. F. Znamínko [-] ) , V. Váňa [-] (40. E. Horvát [-] )

ŽK: 85. V. Kabátník - 50. F. Znamínko , 78. R. Majerik .
Místo: Tisá. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Matys Bohuslav - MAREŠ Jaroslav, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.