4:3p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 10:30

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Union prolomil domácí prokletí. Ale stejně si musel drbat hlavu


Branky


10. P. Očipka , 40. P. Očipka , 67. F. Sobotka - 69. V. Feix , 71. V. Burian , 86. Z. Hanzl
0

Hráči z Bynova měli Tisou na lopatě, nestačilo jim ani tříbrankové vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půli na hřišti kraloval domácí Union

Fotbalisté Unionu Děčín nastupovali k domácímu zápasu v souboji nováčku proti Tisé s cílem konečně vybojovat na vlastním hřišti vůbec první body v sezóně. A první poločas ukázal, že by se to mohlo podařit. Union byl lepší a zaslouženě se dostal do vedení. Hosté při přechodu do útoku ztratili míč a domácí je po rychlém brejku potrestali. Brázdil pak ve vápně přistrčil míč Očipkovi, který zblízka prostřelil Zavadila. Pět minut před koncem přišla na řadu druhá gólová situace. Galaš byl ve vápně zbytečně faulován a následovala penalta. Míč si vzal Očipka a nekompromisně pokutový kop proměnil.

Tisá vsadila vše na jednu kartu a dotáhla zápas k remíze

Hostující trenér Ivo Linhart musel o poločase zvýšit hlas, hru stáhl na tři obránce a naopak posílil útok. A Tisá se zlepšila. Hosty nezlomila ani 59. minuta, kdy si na Očipkův centr naběhl Sobotka, perfektně si míč zpracoval a přehodil Zavadila. Jenže přišla rychlá odpověď Spartaku. K přímému kopu se postavil David Babača a z 35 metrů tak trochu překvapil Jeřábka. Od té doby domácí vypadli z role a hrála pouze Tisá. A snížení na sebe nedalo dlouho čekat, na dostřel dostal Tisou Burian. V 78. minutě hosté dokonce vyrovnali. Míč se po ose Povejšil - Pešata dostal k Hanzlovi a střední záložník hostů nemohl nedat. V následných penaltách pak o bonusovém bodu pro domácí rozhodl Jan Němec.



Ohlasy k zápasu


TJ Union Děčín
Libor Eichelmann, vedoucí TJ Union Děčín: "Sice máme první dva body na domácí půdě, ale všichni víme, že mohli být tři. Po snížení jsme úplně vypadli z role a nechali soupeře vyrovnat."

TJ Spartak Tisá
Ivo Linhart, trenér TJ Spartak Tisá: "Situace, z kterých dostáváme branky, se pořád opakují. V první půli byli domácí jasně lepší. Po změně stran jsem to trochu přeskupil a i díky štěstí jsme alespoň vyrovnali. Škoda penalt, ale to už je loterie."



Sestavy


TJ Union Děčín
S. Jeřábek [-] - M. Němec [-] , J. Němec [-] , L. Eichelmann [-] , V. Bedrníček [-] - B. Bezouška [-] , R. Kalaš [-] , J. Sejkora [-] (46. F. Sobotka [-] ) , Z. Brázdil [-] - V. Galaš [-] (65. J. Mrváň [-] ) , P. Očipka [-]

TJ Spartak Tisá
R. Zavadil [-] - D. Babača [-] (60. J. Beneš [-] ) , V. Burian [-] , V. Kabátník [-] - J. Maška [-] , R. Zíta [-] , R. Pešata [-] , V. Feix [-] , Z. Hanzl [-] - M. Povejšil [-] , M. Maška [-] (25. J. Povejšil [-] )

ŽK: 76. B. Bezouška - 50. R. Pešata , 60. M. Povejšil .
Místo: Union Děčín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Topinka Josef - PETRÁČEK Jiří, KURILJAK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.