Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 10:45

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chuderov a jeho střelecká show, Čechie si málem odvezla desítku


Branky


3. F. Guttmann , 13. M. Rohlík , 20. M. Rohlík , 28. R. Moučka (p.) , 57. M. Jouza , 67. M. Jouza , 70. M. Rohlík , 74. S. Vosyka , 77. M. Jouza
0

Fotbalisté Horního Podluží prohráli v Chuderově 0:9, první místo v tabulce si tak užili jeden týden.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvaceti minutách bylo prakticky hotov

Než se fanoušci v Chuderově pohodlně uvelebili, dostal domácí do vedení kapitán Guttmann. Po zranění se do sestavy domácích vrátil Michal Rohlík, svou chuť prokázal ve 13. a 20. minutě, kdy dvakrát prostřelil nebohého Krajčoviče. Hosté kupili chyby v rozehrávkách a propadali při obsazování hráčů. Jejich jedinou šanci spálil v 5. minutě Surmaj, který trefil tyč Kubálkovi svatyně. Ve 28. minutě uzavřel skóre první půle Moučka, který proměnil pokutový kop. Pak rozhodčí odpustil Hermannovi červenou kartu, stoper Čechie zatáhl na poslední chvíli faulem za záchranou brzdu, dostal však pouze žlutou.

Demolice pokračovala, Horní Podluží na trávníku prakticky nebylo

I ve druhé půlce byli fotbalisté Chuderova hladoví, v 57. minutě potrestal chybičku Krajčoviče Jouza. Ten za dvacet minut zkompletoval hattrick a napodobil tak Michala Rohlíka, který této mety dosáhl už v 70. minutě. Nepopulární desítky se Horní Podluží vyhnulo, ostudě už ale neuteklo.



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Roman Tikovský, trenér FK Chuderov: "Diváci museli být spokojení, padaly parádní branky. Třeba trefa Michala Rohlíka do šibenice byla excelentní. A to hosty ještě podržel brankář. Klukům tenhle zápas prostě sednul. Každý zápas je ale jiný."

TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Po dvaceti minutách bylo rozhodnotu, o poločase šli střídat hráči, které trápí zdravotní potíže. Celý druhý poločas byl z naší strany jeden velký trapas, kdy naši hráči pouze přihlíželi na to, jak se valí útok za útokem na Marka Krajčoviče. Máme teď týden na to, abychom se rehabilitovali v neděli doma proti Trmicím."



Sestavy


FK Chuderov
P. Kubálek [-] - D. Žárský [-] , J. Rohlík [-] , R. Moučka [-] - M. Kubík [-] , F. Guttmann [-] , S. Vosyka [-] - M. Rohlík [-] , P. Fousek [-] , M. Jouza [-] - Z. Zvonek [-]

TJ Čechie Horní Podluží
M. Krajčovič [-] - M. Fučík [-] , L. Kolár [-] , M. Boštík [-] , M. Drátovník [-] (46. L. Pajma [-] ) , J. Chaloupecký [-] , L. Peleška [-] , V. Riedel [-] , M. Surmaj [-] (46. P. Chalupa [-] ) , D. Hermann [-] , L. Sobota [-] (46. A. Kalista [-] )

ŽK: 38. M. Jouza , 82. F. Guttmann - 38. D. Hermann , 56. V. Riedel , 60. J. Chaloupecký .
Místo: Chuderov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kuriljak Ivan - KLIMPL Miroslav, DOLEŽAL Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.