Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:00

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec padl s Přestanovem a je opět poslední


Branky


0

Okresní derby zvládli lépe hosté, Chlumec korigoval až za stavu 0:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí trefa kanonýra Dvořáka překlopila misky vah

Prvních dvacet minut se na chlumeckém trávníku hrál vyrovnaný fotbal. Domácí, jak už bývá jejich tradicí, spálili první tutovku po minutě půl. Zápas ovlivnila právě 20. minuta, kdy Stupka uvolnil Dvořáka, který nedal Bílkovskému šanci - 0:1. Přestanov byl od té doby lepší a do pauzy přidal další trefu. Ve 33. minutě se proměnil Dvořák do role nahrávače, když z pravé strany poslal centr na Veleka, který neměl v zakončení problémy - 0:2.

Snahu Chlumec zmrazily dva rychlé přestanovské údery

Domácí chtěli vstoupit do druhé půle aktivně. To se jim dařilo do 58. minuty. Na úrovni velkého vápna se uvolnil Pecháček a potřetí překonal chlumeckého brankáře - 0:3. O dvě minuty později byl ve vápně faulován Pecháček a pokutový kop proměnil Charvát - 0:4. Dvě slepené branky tak rozhodly o osudu zápasu, Přestanov si výsledek v pohodě hlídal. Čestný úspěch Chlumce pak v 89. minutě domácím zajistil Jakubec.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Opakujeme pořád stejné chyby. Jsme naivní v obranné, ale i útočné fázi. Zkušená mužstva nás pak za takové hrubky jednoduše trestají."

TJ Přestanov
Pavel Plecitý, trenér TJ Přestanov: "Do derby jsme šli jako favorita, což se nakonec potvrdilo. Domácí nás potrápili v úvodu druhé půle, jinak jsme hru měli pod kontrolou. Spolehlivě zahrál opět Dohnal, ale i ostatní podali dobrý výkon. Ted nás čeká Benešov nad Ploučnicí, hrát budeme asi na umělé trávě v Ústí nad Labem, protože naše hřiště nám poničila divoká prasata. Bude to těžké utkání a doufám, že jej úspěšně zvládneme."



Sestavy


TJ Chlumec
A. Bílkovský [-] - L. Šulc [-] , R. Jakubec [-] , P. Semenský [-] , M. Sak [-] , L. Mach [-] , L. Vacovský [-] , M. Škultéty [-] , F. Chrudimský [-] , J. Mach [-] (58. V. Šturma [-] ) , M. Semenský [-]

TJ Přestanov
J. Staněk [-] - J. Dohnal [-] , M. Charvát [-] (69. O. Gasiorovszki [-] ) - A. Pospíšil [-] - D. Dvořák [-] (62. M. Krušina [-] ) , P. Šmejkal [-] - J. Stupka [-] (51. M. Pecháček [-] ) , M. Velek [-] (46. P. Tvrdík [-] ) , R. Němeček [-] , B. Liner [-] , M. Vobecký [-]

Místo: Chlumec. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Liška David - LUDVÍK Tomáš, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.