2:3p.
(1:1)
35. M. Sak
77. L. Mach
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobkovice po dvou zápasech bodovaly, radostí ale neskákaly


Branky


0

Nováček z Děčínska bojoval i proti poslednímu Chlumci s absencemi. Konečný bod je pro Dobkovice prostě málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlumec měl hodně šancí, stihl ale jen vyrovnat

Už první poločas nabídl v Dobkovicích mnoho šancí. Domácím chybělo opět několik hráčů základní sestavy, naposledy vypadl Radek Štol, který dostal sádru. Domácí trenér Zdeněk Štol tak musel povolat dokonce hráče ze staré gardy. Přesto šel tým z Děčínska do vedení. V 25. minutě utekl po levé straně kapitán Doksanský, nacentroval a netradiční hlavičkář Lohnický otevřel skóre. Za deset minut ale bylo vyrovnáno, když jednu z mnoha šancí Chlumec využil Sak. Pomohla mu chyba domácí obrany.

Dobkovice znovu vedly, Chlumec opět stihl vyrovnat

Deset minut po pauze se mohli domácí diváci opět radovat. Dobkovický kanonýr Příhonský se prosadil ve středu obrany a překonal Kubce - 2:1. Ani ve druhé půli se koncovka hostujících fotbalistů nezlepšila, Chlumec spaloval jednu šanci za druhou. Výjimkou byla 77. minuta, kdy zaslouženě vyrovnal kapitán Lukáš Mach. V závěru se šance střídaly na obou stranách, v penaltovém rozstřelu nakonec byl lepší Chlumec a připsal si na své konto dva body, Dobkovicím nakonec zbyl pouze jeden.



Ohlasy k zápasu


SK Dobkovice
Zdeněk Štol, trenér SK Dobkovice: "Asi zasloužená remíza, je pravda, že Chlumec spálil hodně šancí. Ale my také. Na našich výkonech se odráží oslabená sestava, v této fázi sezóny to prostě hodně lepíme a kvalita chybí. V závěru nám evidentně docházely síly."

TJ Chlumec
Petr Škvor, trenér TJ Chlumec: "Opět jsme měli mraky šancí, ale zase nás zradila koncovka. Troufám si tvrdit, že jsme měli zvítězit. I tak se z naší strany jednalo o nejpovedenější utkání v sezóně."



Sestavy


SK Dobkovice
L. Vlk [-] - V. Fous [-] (46. D. Roshi [-] ) , O. Martin [-] (81. Z. Štol [-] ) , M. Dvořák [-] , J. Řeháček [-] , D. Příhonský [-] , M. Štol [-] , P. Doksanský [-] , M. Lohnický [-] , T. Dyrynk [-] , M. Tomášek [-]

TJ Chlumec
M. Kubec [-] - L. Šulc [-] , R. Jakubec [-] , P. Semenský [-] , L. Mach [-] , M. Růžička [-] , M. Sak [-] , M. Škultéty [-] , F. Chrudimský [-] , J. Mach [-] , M. Semenský [-] (65. F. Štrejl [-] )

ŽK: 68. L. Vlk , 84. M. Štol , 88. D. Příhonský - 68. M. Sak , 83. L. Šulc .
Místo: Dobkovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Červený Tomáš - JIRSÁK Jaroslav, MRÁZ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.