0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 15:00

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horní Podluží přišlo o dva body a také zraněné hráče


Branky


0

Fotbalisté Benešova nad Ploučnicí bohatým berou a chudým rozdávají. V minulém zápase prohráli na penalty s poslední Tisou, nyní vybojovaly dva body na půdě celku ze špičky tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Čechie musela dvakrát nuceně střídat

Brankář Hoffmann a Minařík. To byli hlavní aktéři okresního derby mezi Horním Podlužím a Benešovem. Za 90 minut se diváci branky nedočkali. K vidění byl ale svižný a rychlý fotbal, šance byly hlavně v první půli. Domácí Čechie byla dvacet minut lepší a vytvořila si mírný tlak a dvě zajímavé příležitosti. První střelu Drátovníka ale zlikvidoval gólman Minařík, druhý pokus Pelešky z přímého kopu zastavilo břevno. Následně domácí přišli o zraněného Surmaje, kterého za dvě minuty "napodobil" Dančo. Hra se vyrovnala a zahrozil i Benešov. První obrovskou šanci zahodil Polanský, Surmaj pak trefil Hoffmanna do ruky.

Rozhodnutí nepřišlo, šance ubývaly

Druhá část hry byla na šance skoupá, úroveň hry ale neopadla. Více šancí měli tentokráte svěřenci Jana Polanského. Sami na bránu postupovali Marek a Jäger, v obou případech je zastavil dobře chytající Hoffmann. V úplném závěru mohl Čechii vystřelit tři body Hermann, ale Minaříka podruhé zachránila horní tyč. Penalty pak lépe zvládl Benešov, který si tak domů odvezl dva cenné body. Hornímu podluží stačil jeden bod k posunu na první místo tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Čechie Horní Podluží
Martin Petružálek, trenér Čechie Horní Podluží: "Dnešní neprohra je cenná vzhledem k síle soupeře a našemu zdecimovanému kádru. Také nás tento bodík posunul na první místo tabulky což je příjemné. Čekají nás ale starosti, abychom měli dostatek hráčů na další kolo v Chuderově."

MSK Benešov nad Ploučnicí
Jan Polanský, trenér MSK Benešov nad Ploučnicí: "Před zápasem bychom dva body brali, po zápase mě trochu mrzí, že nemáme tři. Opět jsme doplatili na špatnou koncovku, tradičně spálímě pět, nebo šest tutovek. Ale naštěstí ani góly nedostáváme. Jinak se hrál rychlý a svižný fotbal."



Sestavy


TJ Čechie Horní Podluží
J. Hoffmann [-] - M. Fučík [-] , L. Dančo [-] (36. D. Čech [-] ) , M. Boštík [-] (78. M. Krajčovič [-] ) , M. Drátovník [-] , J. Chaloupecký [-] , L. Peleška [-] , V. Riedel [-] , M. Surmaj [-] (34. M. Vavrinec [-] ) , D. Hermann [-] , L. Sobota [-]

MSK Benešov nad Ploučnicí
J. Minařík [-] - F. Kropáč [-] , M. Hora [-] , K. Pařízek [-] , D. Mottl [-] - R. Horvát [-] , J. Jäger [-] , M. Sihelník [-] - D. Marek [-] , J. Polanský [-] - L. Krédl [-]

Místo: H. Podluží. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Sabo Miroslav - ŠEFČÍK Josef, VLK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.