3:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 10:30

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Posilněnému Žatci se podařilo vykopat tři body


Branky


0

Domácí měli jasný cíl, získat tři body. Ačkoliv první půle skončila bezbrankovou remízou, druhá už byla gólově bohatší a radovat se nakonec mohl Žatec.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Domácí do utkání vstoupili s několika posilami z A týmu, přesto byli na hřišti mírně lepší hosté z Tuchořic, jenže toho nedokázali využít. Stejné to bylo i v případě domácích, kteří zcela evidentně chtěli vyhrát a podřídili tomu i základní jedenáctku hráčů. Jenže ani na jedné straně se golově nikdo nedokázal prosadit a tak ke škodě všech fanoušků skončila první půle bez branek.

Vlastní gól zmařil všechny šance

Druhý poločas vyšel z pohledu úvodní branky hostům, když se dokázal prosadit Pavel Procházka. Tuchořice se po gólu zatáhly v domnění, že zápas nějakým způsobem ukopou, jenže proti posilněnému Žatci to bylo nemožné. Hosté se o tom přesvědčili hned o tři minuty později, kdy vyrovnal Aleš Drazinský. Domácí srovnávací gól nastartoval a na hřišti převzali iniciativu. Druhý gól přidali v 69.minutě zásluhou Rostislava Tatára. Tuchořice začaly riskovat, vzadu to otevřely a zaměřily se na útočnou fázi. Domácí tím trošku zatlačily, jenže pak si hosté dali v 80.minutě nechtěného vlastního góla a prakticky bylo po zápase.



Ohlasy k zápasu



Sokol Tuchořice
Radek Richter (trenér Sokol Tuchořice): Chtěli jsme tam něco uhrát i přes fakt, že tam měli řadu hráčů z A týmu, ale bohužel se to nepovedl. My jedeme dál a musíme získat body jinde.



Sestavy


FK Slavoj Žatec B
M. Suško [-] - A. Drazinsky [-] (61. R. Pospíšil [-] ) , M. Vořechovský [-] , R. Tatár [-] - M. Heinc [-] , M. Malý [-] (46. A. Šole [-] ) , F. Klinec [-] , J. Havelka [-] - J. Wiesinger [-] , V. Hankocy [-] (84. J. Schmied [-] ) - R. Novotný [-]

Sokol Tuchořice
J. Spodniak [-] - R. Pohořelec [-] , M. Ševčík [-] , D. Bodnar [-] , L. Tománek [-] - M. Jarolím [-] , O. Smékal [-] , M. Plánička [-] , J. Mlejnek [-] (46. P. Kocek [-] ) , P. Procházka [-] - P. Kašík [-] (66. P. Benda [-] )

ŽK: 25. M. Ševčík , 35. M. Jarolím , 50. M. Plánička .
Místo: Žatec U Ohře. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Průša Dominik - ZAVADIL Jakub, SUCHÁNEK Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.