3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 13:00

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo přijelo do Kopist bez formy


Branky


0

Nepovedené utkání mají za sebou hráči Nového Sedla. Neodkázali se vypořádat s absencí jednoho hráče základní sestavy a navíc jim chyběla střelecká produktivita. Kopisty byly na utkání lépe připraveny a vyhráli 3:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hubená první půle, ale radostnější Kopisty

Novému Sedlu se utkání s Kopisty úplně nevydařilo. V první půli si hosté vypracovali jen jednu vyloženou šanci, kterou však nedokázali využít. Utkání se tak lépe vyvíjelo pro domácí, kteří byli ve všem lepší. Vše začalo v 18.minutě, kdy šli domácí do vedení zásluhou Václava Hotového - 1:0. V dalších minutách diváci marně čekali na nějaké další příležitosti zakončené gólem a tak skončil poločas jednobrankvým vedením domácích.

Trápení Nového Sedla

Jestli by někdo čekal, že se hosté po bídné první půli v té druhé zvednou, byl na omylu. Za celých 45 minut základní hrací doby to byla opět jediná šance, která mohla zůstala nevyužitá. S tímto výkonem Nové Sedlo nemohlo myslet na vítězství. Hostům chyběl ze zíkladní sestavy Marek Godas a zřejmě se absence tohoto hráče podepsala i na výkonu mužstva. Domácí navíc ve dvou lidech dobře hlídali útočníka Petra Loose, který se tak nemohl pořádně dostat k balónu. Góly ale stříleli Kopisty. V 50.minutě se střelecky prosadil Jan Vágner a v 73.minutě přidal pojišťovací branku David Hoffmann. Domácí tak zcela jasně vyhráli 3:0.



Ohlasy k zápasu



Nové Sedlo
Jakub Černý (vedoucí TJ Nové Sedlo): Náš výkon byl otřesný. Sice jsme měli prostor, ale byl to mdlý výkon.



Sestavy


SK Kopisty
M. Salač [-] - J. Lískovec [-] (48. V. Fous [-] ) , D. Hoffmann [-] , M. Štěpnička [-] , J. Fišer [-] , P. Šipoš [-] , L. Petrovec [-] (70. J. Biely [-] ) , V. Hotový [-] , P. Malina [-] , M. Kotlár [-] , J. Rameš [-]

Nové Sedlo
J. Haštaba [-] - M. Gažo [-] , L. Holák [-] (66. D. Kačenák [-] ) , M. Hon [-] - J. Jarolím [-] , J. Holák [-] , J. Krupička [-] (88. A. Martínek [-] ) , M. Žid [-] , J. Novák [-] - P. Loos [-] , J. Černý [-]

ŽK: 36. J. Biely - 36. J. Jarolím .
Místo: Kopisty. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Topinka Josef - PETRÁČEK Jiří, STEJSKAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.