2:3
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. C, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Také Ervěnice poznaly formu Vejprt


Branky


30. R. Ambroz , 60. L. Valčík - 20. R. Černý , 75. M. Keil , 83. J. Hudec
0

Do Ervěnic zavítaly Vejprty, kterým se letos v nové soutěži hodně daří. Domácí měli v zápase více ze hry, jenže šance nedokázaly přetěžit v góly. To se naopak dařilo hostům a i se štěstím vyhráli 3:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ervěnice hrály, hosté střílely góly

V nedělním utkání 5. kola hostila rezerva Ervěnic horaly z Vejprt. Domácí se s hosty naposledy utkali ještě v OP Chomutov a tak byli všichni zvědaví na nové měření sil. Domácí byli od začátku lepší, ale útočné akce končili nepřesnou finální přihrávkou či střelou. Hosté se jen sporadicky dostávali před soupeřovu branku, přesto v prvních dvaceti minutách využili z minima maximum, když se po akci Budského a jeho střele do pravé tyče prosadil při dorážce Radek Černý. Vejprty sice následně zpřesnily hru, ale domácí byli u všeho dříve a z toho pramenilo i množství faulů a standardních situací. Po jedné z nich z hranice velkého vápna a velmi nejistém zákroku hostujícího brankáře domácí srovnali, když se prosadil Roman Ambroz. Ervěnice měly další příležitosti na vstřelení gólu, ale ty zůstaly nevyužity.

 

Gól navíc rozhodl

I druhý poločas byl v režii domácích, kteří rychlou kombinací v záložní řadě přehrávali hosty a měli i další šance. Jednu z nich proměnili po centru z pravé strany a hlavičce z hranice malého vápna. Hosté byli všude „druzí“ a i proto se hra povětšinu odehrávala okolo velkého vápna hostí. Štěstí však tentokrát nepřálo lepšímu, ale efektivnějšímu. Po jedné z mála standardních situací a odrazu ve zdi se k zakončení dostal kapitán hostí a novopečený otec malé Alice Michal Keil a obloučkem překonal domácího brankáře. Hůře pro domácí bylo o pár minut později, když se po akci po pravé straně dostal k míči po přihrávce Keila Hudec a opakovanou střelou dal na 3:2 pro hosty. Domácí pak vrhli vše do útoku a snažili se vyrovnat. Měli i dobré příležitosti, ale brankáře hostí a obětavou obranu hostí již nepřekonali.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Vejprty
Josef Němeček (trenér TJ Slovan Vejprty): Byli jsme jen slabým sparingpartnerem dobře hrajících domácích, ale šťastné branky se počítají stejně jako ty krásné. Domácí si určitě zasloužili minimálně bod ne-li víc.



Sestavy


SK Ervěnice - Jirkov B
P. Červenka [-] - P. Císař [-] , L. Šroub [-] , L. Valčík [-] , D. Glas [-] - P. Proll [-] (46. L. Wittman [-] ) , R. Ambroz [-] , V. Kořínek [-] (14. P. Macák [-] ) - D. Ameti [-] , L. Niš [-] , J. Král [-] (50. L. Kocour [-] )

TJ Slovan Vejprty
J. Němeček [-] - A. Pop [-] , R. Marančák [-] , J. Jenč [-] , P. Hablawetz [-] - J. Jansa [-] , L. Souček [-] (46. J. Hudec [-] ) , J. Hablawetz [-] , M. Keil [-] - R. Černý [-] , M. Budský [-]

ŽK: 55. P. Hablawetz .
Hráči zápasu: P. Hablawetz , J. Jansa , R. Černý .
Místo: Žižkova ul.. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Topinka Josef - KLIMPL Miroslav, PETRÁČEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.