5:3
(4:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černiv splnil roli favorita, Kozly ho ale notně potrápily


Branky


32. M. Prágl , 33. R. Lubas , 40. R. Lubas , 42. V. Cíl , 89. M. Hulala - 20. T. Hemiš , 39. R. Papcun , 56. D. Vorel
0

Domácí v divoké přestřelce nakonec zvítězily 5:3 a jsou na sedmém místě tabulky. Kozly zůstávají předposlední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl hned šest přesných zásahů

Prvních 45 minut patřilo Černivu, přesto šly Kozly do vedení, ve 20. minutě se prosadil Hemiš. Jenže domácí během dvou minut skóre otočili. Nejprve přilétl do vápna centr a míč do sítě doklepl Prágl, po chybě Dvořáka se pak pohotově prosadil Roman Lubas. Domácí obrana si však nevybrala nejlepší den, jelikož ve 39. minutě vyrovnal Papcun. Do přestávky se ale domácí pochlapili a přidali další dvě branky. Ve 40. minutě se v závěru před Dvořákem nejlépe zorientoval opět Roman Lubas a dal na 3:2. A po dalším centru z pravé strany zamíříl do černého Cíl.

Střídající Hulala stihl gól, ale i červenou kartu

Domácí ale opět nechaly Kozly, aby zápas zdramatizovaly. V 56. minutě totiž snížil a 4:3 nejlepší střelec hostí Daniel Vorel. Pojistku přidal Černiv až v 89. minutě. To se z 25 metrů napřáhl střídající Hulala, míč se dvakrát odrazil od břevna a pak zapadl za čáru. Hulala si pak pokazil renomé, když se nechal vyloučit. Což byla poslední podstatná situace celého utkání.



Ohlasy k zápasu


Sokol Černiv
Marcel Týce, předseda TJ Černiv: "Herně jsme asi byli lepší, ale hodně nám to skřípalo v obraně. Celý zápas byly Kozly ve hře."

FK Kozly
Václav Kubíček, vedoucí FK Kozly: "Rozhodl asi první poločas, kde nás domácí hodně přimáčkli. Z toho pramenily i čtyři góly. Po změně stran se kluci zvedli, ale na vyrovnání to bohužel nestačilo."



Sestavy


Sokol Černiv
J. Spodniak [-] - P. Musil [-] (46. M. Hulala [-] ) , Z. Bouška [-] , A. Klug [-] (86. M. Netolický [-] ) , M. Prágl [-] (46. V. Udatný [-] ) , R. Lubas [-] , P. Vít [-] (68. J. Lubas [-] ) , V. Cíl [-] , P. Vít [-] , P. Lédl [-] , T. Lédl [-]

FK Kozly
R. Dvořák [-] - G. Müller [-] , R. Aichinger [-] , T. Hemiš [-] , L. Müller [-] - M. Vorel [-] , R. Papcun [-] , D. Podroužek [-] , J. Vorel [-] - P. Vrba [-] (46. P. Lazna [-] ) , D. Vorel [-]

ŽK: 43. Z. Bouška , 61. V. Udatný , 80. V. Cíl , 90. M. Hulala - 32. R. Dvořák , 39. M. Vorel . ČK: 90. M. Hulala .
Místo: Černiv. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Černý František - FENCL Jakub, ČERNÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.