Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 10:15

10.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Neuvěřitelné! Petr Pištora šestkrát sestřelil Liběšice


Branky


0

Fotbalisté Hrobu doma přejeli Liběšice 8:2. Hosté ukázali, že v jejich zápasech padá opravdu hodně branek

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas debaklu vůbec nenapovídal

Začátek utkání byl vcelku vyrovnaný, hosté na těžkém terénu zvládli odrazit úvodní nápor Hrobu. V 19. minutě už ale domácí udeřili. Pokorný první střelu ještě vyrazil, na dorážku Pištory už byl krátký. Postupně se s trávníkem lépe poprali domácí. V 36. minutě se dostal ke slovu liběšický střelec Mikina, který se uvolnil mezi stopery a prostřelil brankáře Hrobu. Radost Liběšic trvala pět minut. Místo odkopu poslal hostující stoper míč přímo na Jasukeviče, který dal Hrobu do poločasu těsný náskok.

Proměněná penalta odstartovala Pištorovo střelecké představení

Po změně stran mají o trochu navrch domácí, po hodině hry navíc přidává třetí trefu Jasukevič. Liběšice naposledy dostal do zápasu Žiška, který uklidil míč do sítě placírkou, když těžil z dobré akce Petruse. Jenže za tři minuty se hostující stopeři nedohodli. Z jejich nedorozumění vyšel faul a penalta, kterou Pištora proměnil - 4:2. Zbytek zápasu už patřil hráčům Hroba. Petr Pištora v rozmezí třinácti minut nasázel další čtyří fíky a upravil skóre na konečných 8:2. Výborný výkon předvedl v domácím dresu také Michal Kozák.



Ohlasy k zápasu



SK Liběšice
Jaroslav Bula, trenér SK Liběšice: "Pokud si mužstvo neuvědomí, že bránění je úkolem celého týmu, zvlášť na tak těžkém terénu, nebudou takové výsledky výjimkou. V obraně je potřeba hrát sice důrazně, ale taky jednoduše."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - O. Sedláček [-] , T. Hudský [-] , M. Vrábel [-] , V. Tichý [-] - J. Freiberg [-] , R. Jasukevič [-] (68. V. Pašek [-] ) , P. Fencl [-] , P. Šural [-] (86. J. Krs [-] ) , M. Kozák [-] - P. Pištora [-]

SK Liběšice
J. Pokorný [-] - J. Hambálek [-] (78. V. Kozel [-] ) , R. Knop [-] , M. Žiška [-] , K. Knop [-] (74. A. Vlk [-] ) , T. Mikina [-] , P. Brabenec [-] , V. Petrus [-] , M. Novotný [-] , J. Nepovím [-] , P. Blažíček [-]

ŽK: 32. M. Kozák , 47. O. Sedláček , 57. V. Tichý , 83. V. Pašek - 32. R. Knop , 38. M. Novotný , 82. T. Mikina .
Místo: Hrob. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Mareš Jaroslav - ČERVENÝ Tomáš, MATYS Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.