2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 12:00

9.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dubí potvrdilo stoupající formu i proti Hrobu


Branky


0

Hosté předvedli v Bystřici poměrně bezkrevný výkon a zaslouženě prohráli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas se nehrál na tradičním hřišti v Dubí - Pozorce, které bylo podmáčené. Oba celky tak vyběhly na trávník v Dubí - Bystřici, pro domácí to bylo poprvé v sezóně. První půle žádný extra fotbal nepřinesla, hrál se upracovaný fotbal s minimem šancí. Domácí se tlačili do střelby, brankář Mareš však všechny pokusy zlikvidoval. Dubí však rozhodně bylo aktivnějším týmem.

Domácím pomohla prostřídání, Hrob se nezvedl

Po změně stran domácí trenér Michal Karrmann prostřídal a trochu přeskupil řady. V 58. minutě se už Dubí mohlo radovat. Po faulu se k trestnému kopu postavil stoper Havlín a levou nohou střelou před zeď uklidil míč za bezmocného Mareše. Za sedm minut to bylo už o dva góly. Navrátilec do sestavy, dubský obránce David Jelonek, se prosmýkl po straně, křižným centrem našel Tomáše Doubka, který hlavičkou do protipohybu hrobského brankáře zvýšil na 2:0. Dubís i pak v pohodě pohlídali třetí vítězství v sezóně.



Ohlasy k zápasu


1.FC Dubí
Michal Karrmann, trenér 1. FC Dubí: "Zasloužené vítězství, hosty jsme k ničemu nepustili. V první půli to nebylo ono, v tom druhém už se náš výkon zlepšil. Hrob mě tím, co u nás předvedl docela zklamal."




Sestavy


1.FC Dubí
A. Kusý [-] - M. Havlín [-] (61. J. Zahradníček [-] ) , T. Doubek [-] (89. K. Hoffman [-] ) , V. Karrmann [-] (85. D. Sommer [-] ) , J. Mucha [-] (56. F. Novák [-] ) , J. Husák [-] , K. Solar [-] (73. L. Daniš [-] ) , P. Doubek [-] , D. Jelonek [-] , J. Ulip [-] , L. Havlín [-]

TJ Hrob
J. Mareš [-] - O. Sedláček [-] , T. Hudský [-] , M. Vrábel [-] , V. Tichý [-] , J. Freiberg [-] (51. V. Pašek [-] ) , Z. Týma [-] - P. Fencl [-] , M. Kozák [-] - S. Vinš [-] , P. Pištora [-]

ŽK: 41. T. Doubek .
Místo: Dubí- Pozorka. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Plzák Daniel - FENCL Jakub, ČÁKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.