1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 12:30

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rovné vs. Kozly - zápas rozhodl Řezáč


Branky


0

Domácí navíc zahodili v první půli pokutový kop

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná trefa přišla ve 37. minutě

Duel dvou celků ze spodních pater tabulky viděli diváci v Rovném, kam přijely poslední Kozly. Oba celky mají nejhorší útoky v soutěži, velká přestřelka se tedy neočekávala. A předpoklady se vyplnili, když jedinou brankou v utkání obstaral po brejkové situaci Řezáč. Hosté se zlobili, že celá situace zaváněla postavením mimo hru. A to ještě domácí borci zahodili pokutový kop, ten totiž zlikvidoval brankář Dvořák.

Místo vyrovnání přišli o kapitána

Ve druhé půli byly lepší Kozly, dostaly se do tlaku, ale vyrovnávací trefu nevytěžily. V 78. minutě ještě k tomu přišly o kapitána Gustava Müllera, který po druhém žlutém faulu musel předčasně po sprchy. Domácí celek má v tabulce osm bodů, hosté jsou se dvěma stále na samém dně.



Ohlasy k zápasu


Podřipan Rovné
Zdeněk Fengl, vedoucí TJ Podřipan Rovné: "První půle byla vyrovnaná, vyšel nám jeden z několika brejků, soupeř toho moc neměl. Po změně stran Kozly zlobily, my tam měly jen nějaké náznaky, které končily před vápnem."

FK Kozly
Václav Kubíček, vedoucí FK Kozly: "Šance tam nějaké byly, ale v koncovce to bylo chabé. Jediná trefa padla snad z desetimetrového ofsajdu. Po změně stran jsme do nich tloukli, ale k ničemu to nevedlo."



Sestavy


Podřipan Rovné
M. Doubrava [-] - J. Drobný [-] (65. P. Bartůněk [-] ) , L. Řezáč [-] , M. Šámal [-] , Š. Kotrba [-] , L. Kouba [-] (89. V. Migra [-] ) , R. Vilánek [-] , T. Cuchý [-] (56. L. Ullman [-] ) , V. Týle [-] , M. Hrdlička [-] (78. M. Kouba [-] ) , T. Boura [-]

FK Kozly
R. Dvořák [-] - T. Hemiš [-] , R. Papcun [-] , L. Müller [-] , R. Aichinger [-] - G. Müller [-] , P. Lazna [-] , M. Vorel [-] , J. Vorel [-] (75. M. Nekola [-] ) - D. Vorel [-] , P. Vrba [-]

ŽK: 57. T. Cuchý , 61. R. Vilánek , 70. V. Týle - 31. G. Müller , 37. T. Hemiš , 40. R. Papcun , 57. D. Vorel . ČK: 78. G. Müller .
Místo: Rovné. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novotný Libor - DOLEŽAL Marek, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.