Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 12:30

8.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brankově nabitý zápas rozhodl v závěru Solar


Branky


0

Fotbalisté Dubí zaskočili Bezděkov, když na jeho půdě zvítězili 4:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Parádní začátek režíroval Tomáš Doubek

Hostující trenér Michal Karrmann měl před zápasem potíže se sestavou, na lavičce tak byl pouze náhradní brankář Kusý a dorostenec Rajtora. Dubí udeřilo už po dvou minutách, kdy po křižném pasu přišla přihrávka do uličky a Tomáš Doubek z úhlu překonal Balcara. Bezděkov se nepoučil a za čtyři minuty ho opět potrestal Tomáš Doubek. Útočník Dubí se díky průnikové přihrávce ocitl ve vápně a placírkou uklidil míč do branky. Zajímavý úvod pokračoval, neboť ve 13. minutě snížil Libor Pištora. Na další trefy se čekalo až na konec poločasu. Ve 39. minutě vrátil hostům dvoubrankový náskok Pavel Doubek. Domácí obránci před dubským záložníkem dlouho couvali. Ten neváhal, vystřelil a třetí trefa hostů byla na světě. Minutu před pauzou opět snížil Vodrážka.

K vítězné trefě se nachomýtl střídající brankář Kusý

Po změně stran domácí nasadili tři čerstvé hráče a zatlačili Dubí. Vyrovnat se jim podařilo až v 74. minutě, kdy se podruhé zapsal do střelecké listiny Vodrážka. Když už to vypadalo na penalty, v 90. minutě udeřilo Dubí. Rohový kop Bezděkov odvrátil, hosté však míč nakopli okamžitě zpět do vápna. Střídající brankář Kusý, který musel do útoku míč přistrčil Solarovi, který vystřelil svému celku tři cenné body.



Ohlasy k zápasu



1.FC Dubí
Michal Karrmann, trenér 1. FC Dubí: "Malé hřiště v Bezděkově nám vyhovovalo, nastoupili jsme v hodně ořezané sestavě. V první půli kluci dobře kombinovali a byli lepším týmem. Po změně stran domácí prostřídali a zaslouženě vyrovnali. Pak jim možná docházely síly, na naší straně byly šance a nakonec i vítězná trefa."



Sestavy


SK Bezděkov
M. Balcar [-] - R. Jirásek [-] (46. J. Řezníček [-] ) , F. Vodrážka [-] , L. Pištora [-] , P. Krása [-] , R. Andres [-] (74. P. Čermák [-] ) , B. Matoušek [-] , M. Strýhal [-] (46. P. Job [-] ) , J. Svoboda [-] , P. Klepáč [-] , F. Hendrich [-] (46. T. Konečný [-] )

1.FC Dubí
F. Kraus [-] - V. Karrmann [-] , R. Farkaš [-] , J. Mucha [-] , J. Husák [-] , K. Solar [-] , P. Doubek [-] , M. Havlín [-] , J. Ulip [-] (67. J. Rajtora [-] ) , L. Havlín [-] , T. Doubek [-] (81. A. Kusý [-] )

ŽK: 54. B. Matoušek , 73. R. Andres - 25. L. Havlín , 54. R. Farkaš , 60. T. Doubek , 77. J. Husák , 85. M. Havlín .
Místo: Roudnice- Bezděkov. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Trutnovský Jiří - BARTOŠ Václav, FOJTA Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.