5:1
(3:1)
27. L. Trlica (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Takovýto výsledek si Těchlovice rozhodně nezasloužily


Branky


13. F. Křehký , 14. J. Soukup , 21. O. Šach , 61. J. Soukup , 75. P. Budiš - 27. L. Trlica (p.)
0

Hosté sice předvedli výborný výkon, ale jen do té fáze, než se dostali před brankáře Jaromíra Tesaře. Nedbalou těchlovickou koncovku trestaly Mikulášovice bez lítosti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé tři branky Těchlovice neodradily

Hned úvodu utkání se blýskli domácí fotbalisté nastřelenou tyčí Víškovy brány, na kterou v 8. minutě navázal Otomar Šach taktéž nevyužitím své gólové šance. Pravidlo "do třetice všeho dobrého" se uplatnilo ve 13. minutě, když se prosadil povedenou přízemní střelou Filip Křehký a otevřel tak stav utkání. 1:0.  Hostující brankář Víšek ještě ani nestihl vytáhnout míč ze sítě a už měl v pavučině další kousek poté, co úplně zapomenutý Jan Soukup dorazil míč za záda těchlovického golmana. 2:0. Mikulášovickou gólovou parádu ukončil o 7 minut později Otomar Šach a pohodlně zvýšil na 3:0. Ve 25. minutě byla nařízena penalta ve prospěch hostujícího mužstva, kterou Luboš Trlica bezpečně proměnil a nechal své spoluhráče znovu nadechnout k náporu. 3:1. Do konce poločasu mohlo být klidně srovnáno, ale když zrovna Novákův pokus neskončil na tyči, tak střelu Zdeňka Ernereka zlikvidoval domácí brankář Tesař.

Hosté rozchytali brankářského fenoména Tesaře a vyhořeli na koncovce

Po přestávce se hra vyrovnala, ba dokonce Těchlovice začaly svého soupeře přehrávat. Naštěstí pro domácí nebyl Český Lev v koncovce přesný a oni tedy mohli hrozit z rychlých protiútoků. O příkladnou ukázku se postaral Jan Soukup, jenž vystihl malou domů a bez větších problémů svou druhou brankou zvýšil na 4:1. I přes tento nepříznivý výsledek byli hosté mnohem lepším týmem, ale bohužel pro ně, měl dnes svůj den mikulášovický Jaromír Tesař a všechny těchlovické pokusy tak skončily na jeho rukavicích. Své o tom může říct nešťastný Tomáš Novák, jehož hlavičku vytáhl mrštný brankář až na brankové čáře. Těchlovické potrestání přišlo znovu v 75. minutě, o nějž se postaral krásnou střelou střídající Petr Budiš a stanovil konečné skóre na 5:1. Posledních 15 minut měly Těchlovice početní výhodu, jelikož Radek Vichterey byl po nepochopitelném zkratu po právu vyloučen. Darovanou přesilovku však hosté ani jednou nevyužili a museli se smířit s nezaslouženým výsledkem.



Ohlasy k zápasu



FK Český Lev Těchlovice
Jiří Hýl (člen realizačního týmu FK Český Lev Těchlovice): Pěkné a vyrovnané utkání. Bohužel se nám nepodařilo proměnit stoprocentní šance, a tak výsledek utkání vypadá jednoznačně pro domácí. Nicméně domácí hráli výborně a využili, na rozdíl od nás, všechny svoje šance.



Sestavy


Mikulášovice
J. Tesař [-] - P. Miller [-] (46. O. Linhart [-] ) , J. Soukup [-] (71. P. Budiš [-] ) , F. Křehký [-] , J. Petružálek [-] (63. P. Opočenský [-] ) , M. Soukup [-] , O. Šach [-] (46. M. Kozák [-] ) , M. Vichterey [-] , R. Vichterey [-] , A. Kočka [-] , J. Kolda [-] (46. J. Neruda [-] )

FK Český Lev Těchlovice
P. Víšek [-] - L. Trlica [-] , Z. Erneker [-] , J. Mužík [-] , P. Kunta [-] , T. Novák [-] , P. Trlica [-] , O. Gálik [-] , J. Štarman [-] , M. Cvejn [-] , B. Veselý [-]

ŽK: 2. M. Vichterey , 26. J. Kolda , 65. A. Kočka , 77. J. Neruda , 88. J. Tesař - 55. O. Gálik , 72. L. Trlica , 87. P. Kunta , 89. B. Veselý , 89. J. Štarman . ČK: 76. R. Vichterey .
Hráči zápasu: J. Tesař , F. Křehký .
Místo: Mikulášovice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: BUDSKÝ Václav - DVOŘÁK Martin, DOSTÁL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.