D. Materna 7. (p.)
R. Pácha 37.
2:1
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Ústecký | Děčín | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

4. kolo OP Děčín bylo svědkem nemilosrdné bitvy, o kterou se postaral rozjetý Jiřetínem se Starým Šachovem


Branky


7. D. Materna (p.) , 37. R. Pácha - 65. J. Richtr
0

Góly Materny a střelce Páchy donutily Starý Šachov upustit od defenzivního stylu hry, svého soupeře začal přehravát a podařilo se mu utkání zdramatizovat

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté praktikovali velice nepříjemný styl hry , ale jejich vyčkávání na brejkové situace bylo zneváženo Maternovou penaltou v úvodu utkání a Páchovou brankou do šatny

Úvod utkání zdaleka nenasvědčoval, že hosté se přijeli na hřiště favorizovaného Jiřetína jen zúčastnit, ale přísná penalta v 7. minutě zkomplikovala Starému Šachovu plány, jelikož Dominik Materna bez problému proměnil. Hosté na svou strategii uzavřené obrany, ze které chodili do bleskových brejků, nezanevřeli a i nadále, tím jiřetínské ofenzivě komplikovali život. Úspěšné rychlé protiútoky Šachova vzaly za své, poté co útočník Martin Žiak pálil jen těsně vedle branky golmana Břeně. Další fáze zápasového dění spočívá v jiřetínském vymýšlení, jak překonat soupeřovu dobře postavenou obrannou linii a neustálými šachovskými ostrými výpady. Po povedeném voleji šachovského Soukupa skončil míč nedaleko brankové konstrukce domácího brankáře. Následuje obrovská šance domácích, když po výborném uvolnění Winziga na pravé straně, Zelinger pálí z voleje, nastřeluje šachovského obránce, ale František Prokop utnul všechny naděje na skórování z této slibné šance, jelikož se rozhodl si míč ještě zpracovat a hladoví vlci ze Starého Šachova ho dokázali zastavit. Vše už vypadalo, že Starý Šachov udrží nadějný poločasový výsledek, ale to by se nesměl dostat do formy útočník Radek Pácha, jehož zastřelování vyvrcholilo brankou v 37. minutě a svým brilantním zpracováním míče na prsa a následnou bezprostřední střelou pod víko, nedal brankářovi Lukáši Kračmarovi šanci.

Hosté mírně odstupují od své výchozí taktiky a začínají se čím dál více osmělovat směrem dopředu

Domácí, jak je už jejich menším zvykem, začali zápas po přestávce laxnějším dojmem a vyčkávali, co se soupeř pokusí vytvořit. Šachovští fotbalisté se začínali osmělovat a svými nakopávanými balóny zaměstnávali domácí Davida Břeně. Lehké oživení v 51. minutě do jiřetínské hry přináší nově nasazený Jaroslav Galata, ale Starému Šachovu se na útočné polovině zalíbilo, a když v 65. minutě kapitán Jakub Richtr svou střelou o tyč snížil na 2:1, nemohl se nikdo z přítomných divit. O 5 minut později mohla přijít pro domácí studená sprcha v podobě vyrovnávací branky, ale štěstěna se metamorfovala v břevno Břeňovy brány a odrazila soupeřovu hlavičku do bezpečných prostor. Po této smolné situaci si hosté už nevytvořili žádný důležitý milník, který by stál za povšimnutí a na řadu přišli domácí. Nejdříve aktivní Galata dělal šachovské defenzivě velké problémy, když svou střelou trefil boční síť a poté netrefil z půlky hřiště prázdnou bránu. Utkání ukončil překvapivě neuznaný Páchův gól, jehož faul viděl pouze asistent rozhodčího.



Ohlasy k zápasu


TJ Slovan Jiřetín p./J.
Aleš Bláha (hrající člen vedení a zástupce kapitána týmu TJ Slovan Jiřetín): Narazili jsme na velmi odhodlaného a houževnatého soupeře, který velmi dobře bránil. Pomohla nám velmi přísná penalta na začátku utkání a potom samozřejmě Páchův gól do šatny. Druhý poločas byl z naší strany opět velmi slabý a soupeř zcela zaslouženě zkorigoval výsledek.




Sestavy


TJ Slovan Jiřetín p./J.
D. Břeň [-] - R. Pácha [-] , L. Zelinger [-] , O. Chládek [-] , F. Bužík [-] (46. A. Bláha [-] ) , J. Winzig [-] , M. Novák [-] , D. Materna [-] (51. J. Galata [-] ) , M. Kessler [-] , F. Prokop [-] , R. Hanykýř [-] (46. J. Kremina [-] )

Starý Šachov
L. Kračmar [-] (46. J. Hlaváč [-] ) - M. Kračmar [-] , Z. Sladomel [-] , D. Doležal [-] , B. Matějček [-] - J. Urban [-] , M. Soukup [-] , J. Richtr [-] , M. Janovský [-] - M. Žiak [-] , J. Valenta [-] (51. M. Fišer [-] ) -

ŽK: 13. R. Hanykýř , 30. O. Chládek , 74. J. Galata , 89. R. Pácha - 52. J. Urban .
Hráči zápasu: L. Zelinger - M. Žiak .
Místo: Jiřetín p./J.. Počet diváků: 60. Rozhodčí: FORRO Stanislav - DVOŘÁK Martin, KADORA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.