A. Jansa 15.
L. Půčala 89. (p.)
2:1
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2015 16:00

9.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas sousedů v tabulce dopadl lépe pro Roudnici


Branky


15. A. Jansa , 89. L. Půčala (p.) - 37. B. Kříž
0

Zápas dosud vyrovnaných celků byl na řadě v 9. kole mezi Roudnicí a Mšenými Lázněmi. Roudnice chtěla napravit remízu z minulého kola a vzdálit se sestupovým pozicím. Mšené Lázně nastupovaly do zápasu v dobré formě, kterou nabraly z posledních zápasů a chtěly svoji sérii prodloužit

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle skončila smírně

Oba dva celky nastoupily do zápasu aktivně a chtěly hrát pěkný kombinační fotbal. První šanci si připsali domácí, když se v šanci ocitl Aleš Jansa, který si ale nedokázal poradit proti hostující obraně a svoji střelu netrefil přesně. Roudnice byla ze začátku zápasu přeci jen aktivnější a potvrdil to už v 15. minutě tradiční střelec domácích Aleš Jansa, který dokázal využít dobré přihrávky spoluhráče a přesně zakončit podél brankáře - 1:0. Mšené Lázně se snažily hrát kombinační fotbal, ale žádné velké brankové příležitosti to dosud nepřinášelo. Ve 25. minutě se vyskytl v šanci hostující Jiří Jarošík, který si dokázal najít prostor a vystřelit, jenže jeho střelu brankář zlikvidoval. V další šanci se po přihrávce Jiřího Trejbala ocitl Brůža, ale ani on nedokázal svoji šanci využít. Mšené Lázně byly aktivní dopředu a to se jim vyplatilo v 37. minutě, když se dokázal pohotově prosadit hostující Bronislav Kříž a srovnal tak stav utkání na 1:1. První poločas skončil vyšší aktivitou hostů, která už ale žádné velké brankové příležitosti nepřinesla. první poločas skončil smírně 1:1. 

Branka v samém závěru zajistila Roudnici tři body

Do druhého poločasu vstoupily aktivněji domácí, když se do šance dostal Aleš Jansa, který dostal dlouho přihrávku za obranu, ale nedokázal si poradit s brankářem Fialou. Hrál se poměrně opatrný fotbal a oba celky nechtěly udělat především chybu. Mšené Lázně zkusily zahrozit centrovaným míčem do vápna, kde na šanci číhal Jarošík, ale těsně před ním dobře zasáhla domácí obrana a odvrátila míč do bezpečí. Nebezpečným hráčem byl Aleš Jansa, který se snažil zátapět hostující obraně, ale velmi dobře chytal brankář Fiala. Další šanci měl na kopačkách Jiří Trejbal, který se pokoušel střelou z větší vzdálenosti překonat domácího brankáře, ale jeho střela mezi obránci letěla těsně vedle pravé tyče. Zápas směřoval k remízovému konci až do 89. minuty, když se trochu se štěstím dostal do šance Lukáš Půčala, který dokázal rpstřelit brankáře Fialu a dostal svůj tým těsně před koncem do vedení 2:1. Mšené Lázně už nedokázaly na tuto branku najít odpověď a zápas skončil vítězstvím domácéch 2.1. 



Ohlasy k zápasu


SK Roudnice nad Labem
David Lisec( vedoucí Roudnice): "Měli jsme štěstí v tom závěru, že se nám povedlo vstřelit branku a se ziskem tří bodů jsme maximálně spokojeni. Dobrý zápas odehrál Aleš Jansa."




Sestavy


SK Roudnice nad Labem
P. Minárik [-] - M. Vecko [-] , M. Poláček [-] , L. Půčala [-] - P. Vaněk [-] , P. Podrábský [-] (46. L. Procházka [-] ) , O. Michalík [-] , Z. Skokan [-] (53. J. Rubeš [-] ) , P. Matuszewski [-] - M. Sochůrek [-] (90. M. Vilánek [-] ) , A. Jansa [-]

Tělocvičná jednota Sokol Mšené Lázně
V. Fiala [-] - B. Kříž [-] , P. Adamus [-] , M. Kajetán [-] - J. Trejbal [-] , P. Škuthan [-] , P. Kříž [-] (87. O. Mach [-] ) , M. Brůža [-] , J. Brůža [-] - J. Jarošík [-] (65. O. Briksa [-] ) - V. Musil [-] (74. R. Zelinka [-] )

ŽK: 65. O. Michalík - 61. J. Jarošík , 81. P. Adamus .
Místo: Roudnice. Počet diváků: 88. Rozhodčí: Hubálek Vladimír - ČELKO Robert, HUML František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 19 70:15 51
2 Podřipan Rovné 19 57:19 50
3 Hoštka 19 83:31 45
4 SK Libotenice 19 42:31 39
5 SK Liběšice B 19 37:42 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 21
2 Vladimír Flégl 19
3 Tomáš Juraš 19
4 Lukáš Sedláček 16
5 Dominik Pešek 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 79 66,4% 3
2 Venca Likeš 78 58,6% 1
3 Radek Hruška 47 37,6% 0
4 Miroslav Liška 18 51,4% 0
5 Jaromír Bělunek 11 52,4% 0
Zobrazit celou tabulku