5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

9.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podlusky splnily roli favorita a dokázaly zvítězit jasně 5:0


Branky


22. L. Kalous , 32. J. Pilař , 65. J. Čížek , 73. L. Kalous , 85. R. Pugr
0

Podlusky nastupovaly do zápasu v roli jasného favorita a chtěly se pusonout tabulkou vzhůru za to Předonín usiloval o první výhru v sezóně a opuštění sestupových pozic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velká aktivita domácích jim zajistila vedení

Podlusky nastoupily do zápasu velmi aktivně a chtěly rozhodnout utkání co možná nejdříve. V 8. minutě se dostal do šance domácí Lukáš Kalous,a le mířil těsně nad. V další šanci byl Lukáš Urbánek, ale toho skvěle vychytal brankář hostů Martin Flor. První branka padla ve 22. minutě, když po krásněm centru za obranu se nejlépe zorientoval Lukáš Kalous a poté dokázal prudkou střelou překonat bezmocnéo brankáře - 1:0. Další šance na sebe nenechala dlouho čekat, o pět minut později se pokoušel o dalekonosnou střelu Urbánek, ale jeho střela letěla vysoko nad. Ve 33. minutě to bylo už 2:0, když se po rychlé kombinaci na hranici vápna dostal do výborné pozice Jan Pilař a ten se nemýlil a zvýšil vedení svého celku. Předonín se nedokázal vymanit z tlaku a pouze se bránil, ojedinělou šanci měl David Filler, který se dostal k hlavičce po rohovém kopu, ale jeho hlavička postrádala potřebnou razanci a tak domácí brankář Tomáš Rych neměl problém. Poslední šanci prvního poločasu měl Jan Pilař, který zkusil pozornost brankáře střelou z 30 metrů, ale jeho střela skončila pouze těsně nad bránou. První poločas skončil zaslouženým vedením Podlusek 2.0. 

Převaha domácích pokračovala i v druhém poločase

Podlusky nastoupily do druhého poločasu stejně jako do toho prvního, a tak si připsali první šanci, když se ve 49. minutě zkoušel do vápna prokličkovat Lukáš Kalous, ale nakonec ztroskotal na posledním obránci, který na poslední chvíli odehrál míč do bezpečí. Další šanci měl domácí Jaromír Hubený, který se dostal k hlavičce po centru Petra Sailera, ale jeho střelu dobře vychytal Martin Flor. První branka druhého poločasu byla k vidění v 65. minutě, to se dokázal prosadit po rohovém kopu Jaromír Čížek a zvýšit tak už na 3:0. Předonín se poté dostal do šance o tři minuty později, dobře se zkoušel probojovat do vápna Pavel Tuček, ale svým průnikem se dostal do přílišného úhlu a nemohl tak už vyzrát na brankáře Tomáše Rycha. Další gól vsítili domácí v 73. minutě, kdy se po rychlém brejku prosadil podruhé v zápase Lukáš Kalous - 4.0. Poslední branka padla v 85. minutě to se trefil střídající Radek Pugr hlavou. Zápas skončil jednoznačným vítězstvím domácích 5:0. 



Ohlasy k zápasu


Podlusky
Pavel Veleba( trenér Podlusek): "Byli jsme lepším týmem a dokázali jsme proměňovat naše šance a snad nás to dostane do lepšího herního rozpoložení. Velmi dobrý byl dnes Lukáš Kalous."




Sestavy


Podlusky
T. Rych [-] - J. Hlavsa [-] , M. Hlavsa [-] , J. Horák [-] (84. A. Pugr [-] ) , J. Čížek [-] - P. Sailer [-] , L. Kalous [-] , V. Kautský [-] , J. Hubený [-] - L. Urbánek [-] (81. R. Pugr [-] ) , J. Pilař [-]

Předonín
M. Flor [-] - T. Flodr [-] , L. Slavík [-] , D. Filler [-] , P. Galaš [-] (46. M. Kratochvíl [-] ) , N. Doležal [-] , P. Tuček [-] , J. Horáček [-] , M. Horák [-] , L. Jindřich [-] , M. Soušek [-]

ŽK: 6. J. Čížek , 64. J. Horák - 7. P. Tuček .
Místo: Podlusky. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Andrle Antonín st. - VLAŠIČ Miroslav, KROLOP Vladimír (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 21 77:17 57
2 Podřipan Rovné 21 64:22 53
3 Hoštka 21 91:38 48
4 SK Libotenice 21 46:33 42
5 SK Liběšice B 21 39:49 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 23
2 Tomáš Juraš 22
3 Vladimír Flégl 20
4 Dominik Pešek 18
5 Michal Štulc 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 89 66,9% 3
2 Venca Likeš 87 59,2% 1
3 Radek Hruška 53 38,1% 0
4 Miroslav Liška 24 49,0% 0
5 Jaromír Bělunek 16 57,1% 0
Zobrazit celou tabulku