2:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnané utkání bez favorita, skončilo zaslouženou remízou


Branky


0

V 8. kole se potkaly dva vyrovnané celky, které se chtěly vzdálit sestupovým příčkám. Dušníky chtěly navázat na vítězství v minulém kole proti Podluskám. Oproti tomu Roudnice chtěla navázat na velmi dobrý výkon z minulého zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnanou první půli rozhodl v závěru Tomáš Fiala

Dušníky se snažily využít domácího prostředí a snažily se svého soupeře přitlačit od začátku utkání. První náznak šance přišel v 8. minutě po střele Tomáše Fialy, ale jeho střela letěla vysoko nad. Domácí se snažili útočit po stranách hříště a zkoušet soupeřovu obranu překonat pomocí vysokých míčů, jenže hostující obrana byla velmi pozorná. Další pokus měl na svědomí Petr Fafejta, ovšem ani jeho pokus neskončil v soupeřově bráně. První šance Roudnice přišla ve 24. minutě, když se po kličce protáhl mezi obránci Aleš Jansa a pokusil se překonat brankáře přízemní střelou, té ale chyběla dostatečná razance a brankář Lukáš Tuzar si poradil. Další šanci měl Aleš Jansa ve 31.minutě, jenže ani tentokrát se jeho střela neujala a Lukáš Tuzar si poradil. Aleš Jansa byl celý první poločas nejnebezpečnějším hráčem Roudnice, ale chybělo mu trochu štěstí v zakončení, jako v 38.minutě kdy se hezky dostal do zakončení, ale střela zpoza vápna letěla těsně vedle levé tyče. Trest přišel o dvě minuty později. To se dokázal prosadit hlavou domácí Tomáš Fiala a dostal Dušníky do vedení 1:0. První poločas už nenabídl žádnou velkou šanci a tak dušníky odešly do kabin s jednobrankovým vedením.  

Nervózní závěr zápasu lepé zvládli hráči Roudnice

Hráči Roudnice vstoupili do druhého poločasu mnohem aktivněji a tvořili v úvodu druhého poločasu hru. Do první šance se dostal Ondřej Michalík, ale netrefil svoji hlavičku za záda brankáře Lukáše Tuzara. Další šance přišla po rohovém kopu Roudnice. K centrovanému míči se dostal Aleš Jansa, jenže jeho střela byla zblokována do bezpečí. Dušníky dokázaly skvěle odpovědět na zvýšenou aktivitu hostů, když se po rychlém brejku prosadil z hranice velkého vápna střelou k tyči Jiří Hubálek a zvýšil na 2:0. Dušníky se poté možná až příliš stáhly před vlastní bránu a snažily se udržet vedení. V 66. minutě se konečně dokázal prosadit Aleš Jansa a překonal domácího brankáře povedenou střelou - 2:1. Roudnice se poté snažila hrát na maximální riziko a vytvářela si dobré šance, ale Aleš Jansa a Ondřej Michalík své šance nedokázali využít. Klíčový moment zápasu přišel v 88. minutě, kdy domácí obrana si počínala až příliš ledabyle a špatně odkopla míč, který ukořistil Ondřej Michalík a ten dokázal prostřelit Lukáše Tuzara a srovnat tak na 2:2. Velmi vyrovnané utkání již žádnou velkou šanci nepřineslo a oba týmy si tak zasloušeně rozdělily body.   



Ohlasy k zápasu


SK Dušníky
Jaroslav Honzajk ( vedoucí Dušníky): " Měli jsme to dobře rozehraný, ale byla škoda ztrát před naší bránou, které dokázali hráči Roudnice využít. Dobrý výkon předvedl Tomáš Fiala, který se snažil tvořit naši hru.




Sestavy


SK Dušníky
L. Tuzar [-] - P. Šíma [-] , P. Novotný [-] (46. J. Hubálek [-] ) , T. Fiala [-] , P. Fafejta [-] , O. Horna [-] (70. V. Šrettr [-] ) , V. Štichhauer [-] , J. Štrébl [-] , J. Pospíchal [-] (80. M. Hejna [-] ) , L. Horna [-] , J. Kordač [-]

SK Roudnice nad Labem
P. Minárik [-] - O. Šimánek [-] , L. Procházka [-] , P. Matuszewski [-] , M. Poláček [-] (75. M. Vilánek [-] ) , M. Sochůrek [-] , A. Jansa [-] , L. Půčala [-] , O. Michalík [-] , M. Vecko [-] , Z. Skokan [-]

ŽK: 32. P. Novotný , 75. L. Horna , 80. J. Kordač .
Místo: Dušníky. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Andrle Antonín st. - OŽDAN Antonín, LISEC David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 19 70:15 51
2 Podřipan Rovné 18 52:19 47
3 Hoštka 19 83:31 45
4 SK Libotenice 19 42:31 39
5 SK Liběšice B 19 37:42 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 21
2 Vladimír Flégl 19
3 Tomáš Juraš 19
4 Lukáš Sedláček 16
5 Dominik Pešek 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 76 67,9% 3
2 Venca Likeš 74 58,7% 1
3 Radek Hruška 46 39,0% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Jaromír Bělunek 11 52,4% 0
Zobrazit celou tabulku