3:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dosud vedoucí celek dokázal zvítězit i proti Dobříni


Branky


16. M. Pácl , 51. M. Pácl , 65. R. Krejza - 90. D. Hosnedl
0

Stále ještě neporažené Brňany přívitaly na svém hřišti Dobříň a chtěli potvrdit roli favorita a udržet si stále svoji první příčku. Dobříň neměla co ztratit a chtěla napravit selhání z minulého kola, kdy prohrála vysoko 1:4. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

kontrolování hry ze strany Brňan v prvním poločase přineslo jednu branku

Brňany od začátku duelu chtěly potvrdit roli favorita a měli více míč na svých kopačkách. Snažily se hrát především po stranách hřiště a překonávat svého soupeře pomocí centrovaných míčů do vápna. První šance přišla v 10. minutě, když se do dobré pozice dostal Milan Pácl, jenže nedokázal přesně usměrnit balón do brány. Další šance byla k vidění o tři minuty později o střelu se pokoušel Roman Krejza, jenže velmi dobrý zákrok předvedl Michal Lauko a míč chytil. Domácí se ovšem mohli radovat v 16. minutě, když se hezkou přešlapovačkou uvolnil Milan Pácl a poté přesně zakončil podél brankáře Lauka a otevřel skóre zápasu. Brňany nenechávaly svého soupeře se dostat vůbec do zápasu a utkání ovládaly. Další velké šance měli Roman Krejzar, který těsně přestřelil bránu a po něm Pavel Mackovčin, ale toho dokázal vychytat brankář Lauko. Nebezpečnou standardní situaci měli po faulu Lukáše Štekla, který dostal žluté napomenutí, hráči Dobříně jenže centrovaný míč do vápna si stáhl domácí Vlastimil Dohnal. Hráči Brňan zkoušeli stále centrované míče do vápna, ale když se nedokázal prosadit ve 42. minutě Mackovčin, tak první půle skončila 1:0. 

Přesná koncovka rozhodla o výhře Brňan

Do druhé půle nastoupili hráči Brňan ve stejném tempu jako do toho prvního a svého soupeře zaměstnávali nebezpečnými centry. Hned v 51. minutě se po velmi přesném centru dostal k hlavičce Roman Krejza a dokázal svoji hlavičkou přesně přehodit brankáře Lauka, který byl již bez šance - 2:0. Dobříň se nedokázala vymanit z tlaku Brňan a tak často musela místo postupného útoku volit vysoké míče, které ale neslavily úspěch proti dobré obraně soupeře. Další nebezpečná šance domácích přišla v 58. minutě, to se pokoušel prosadit Milan Pácl, ale svoji druhou branku nepřidal, jelikož byl proti hostující brankář Lauko. Milan Pácl mohl slavit až v 65. minutě, když dostal vynikající centr za obranu a velmi rychlým zpracováním se dostal do samostatného úniku proti brankáři a pěknou střelou podél pravé strany brankáře zvýšil na 3:0. Brňany po této brance polevily ve své aktivitě a už jen spíše kontrolovali hru. Další šanci měl hostující David Hosnedl, jenže ani on nedokázal vyzrát na Vlastimila Dohnala. Dobříň se postupem času dostávala více k míči a své kombinační hře. Zvýšená aktivita hostů byla odměněna v samém závěru utkání, když se dokázal prosadit po velké chybě domácí obrany David Hosnedl a upravil tak na konečných 3:1. 



Ohlasy k zápasu


ČFK Brňany
Ladislav Pražan ( trenér Brňan): " Kluci odvedli dobrou práci a zvítezili jsme zasloužené, škoda jen té chyby na konci utkání. Povedený zápas odehrál Milan Pácl, který dal dvě branky Jiří Závada."




Sestavy


ČFK Brňany
V. Dohnal [-] - J. Zázvorka [-] (65. D. Kunert [-] ) , P. Mackovčin [-] (56. M. Brejša [-] ) , L. Štekl [-] , R. Prošek [-] , J. Bauer [-] , M. Pácl [-] , S. Mareda [-] , R. Krejza [-] , M. Štekl [-] , J. Závada [-]

Dobříň
M. Lauko [-] - D. Kýček [-] , T. Brotánek [-] , P. Franěk [-] , A. Mrázek [-] , M. Mrázek [-] , J. Adelt [-] , D. Hosnedl [-] , J. Bouša [-] , J. Modrák [-] (32. J. Černý [-] ) , J. Rožec [-]

ŽK: 30. L. Štekl - 24. A. Mrázek , 87. T. Brotánek .
Místo: Brňany. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bartůněk Milan - KUČERA Jiří, ČERNÝ David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 21 77:17 57
2 Podřipan Rovné 21 64:22 53
3 Hoštka 21 91:38 48
4 SK Libotenice 21 46:33 42
5 SK Liběšice B 21 39:49 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 23
2 Tomáš Juraš 22
3 Vladimír Flégl 20
4 Dominik Pešek 18
5 Lukáš Sedláček 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 89 66,9% 3
2 Venca Likeš 87 59,2% 1
3 Radek Hruška 53 38,1% 0
4 Miroslav Liška 24 49,0% 0
5 Jaromír Bělunek 16 57,1% 0
Zobrazit celou tabulku