0:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tradiční střelecké duo z Bohušovic zařídilo výhru 0:5


Branky


0

Bošuovice potřebovaly zvítězit, aby jim ostatní týmy z čela tabulky neutekly a mohli tak bojovat o postup do vyšší soutěže. Polepy chtěly udžet střed tabulky a navázat na výhru z minulého kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velký tlak z Bohušovic vyústil ve dvoubrankové vedení

Bohušovice začaly hrát velmi aktivně od začátku zápasu a získávat převahu. První šanci měl v 6. minutě Jakub Gaube, který se dostal do zakončení po přihrávce Jakub Ortbauera, ale netrefil správně míč, a tak jeho střela letěla vysoko nad. Další šanci měly domácí Polepy, který se zkoušely v prvním poločase prosazovat přefevším dlouhými míči a jeden z nich přišel ve 12. minutě, kdy hlavičkoval Pavel Hoznědl, ale ani on nedokázal mířit přesně. Bohušovice poté začali ještě více útočit a aktviní byl především Jakub Gaube, který zkoušel nejprve přízemní střelu a poté přehodit brankáře, ale v obou případech byl neúspěšný proti Stanislavu Procházkovi. Následující šance už byla ovšem branková Milan Dalešický dobře získal míč ve středu hřiště a kolmou přihrávkou vyslal do úniku Jakuba Ortbauera, který tváří v tvář brankáři nezaváhal a otevřel stav utkání. Jakub Gaube nechtěl zůstat pozadu a tak se dostaldo další šance ve 36. minutě, když dostal přesnou přihrávku od Jana Mikoláše a svoji umístěnou střelou prostřelil brankáře a zvýšil na 0:2. Další pokus si připsal Milan Dalešický a Jan Mikoláš, ale Stanislav Procházka dokázal vlemi dobře zareagovat a šance zneškodnil. První poločas tak skončil vítězstvím hostů 0:2.

Velký tlak Bohušovic přinesl další tři branky

Polepy chtěly zapomenout na první poločas a nastoupit mnohem aktivněji a s větším důrazem a to se jim na začátku druhého poločasu dařilo. Připsaly si první šanci druhého poločasu, když nebezpečnou střelu zkoušel vyslat Jiří Svoboda, ale trefil pouze brankovou konstrukci. Poté se snažil do vápna prosmýknout domácí Petr Matuška, ale obránce Bohušovic Pavel Dráb jeho šanci na poslední chvíli zneškodnil a navázal tak na své dobré výkony z posledních zápasů. poté už začali přebírat iniciativu hráči Bohušovic, zejména Jakub Ortbauer. První šanci měl v 55. minutě, kdy se dostal za domácí obranu, ale svoji střelou trefil pouze brankáře. Jakub Ortbauer poté už ovšem úspěšný byl, když se prosadil dalekonosnou střelou a zvýšil už na 0:3. Další šanci měl Jakub Gaube, který zkoušel hlavičkovat přes brankáře, ale jeho hlavička skončila na tyči. 76. minuta a v té se dokázal prosadit Daniel Matuška, který se prosadil po přihrávce Jakuba Gaubeho - 0:4. Polepy poté špatně rozehráli a míče se chopil Jakub Ortbauer, který se dokázal uvolnit přes domácí obranu a poté přesnou střelou zvýšil na 0:5. Bohušovice už si další šanci nevytvořily a zápas tak skončil 0:5. 



Ohlasy k zápasu



Slavoj Bohušovice nad Ohří
Miloslav Šafr( tréner Bohušovice): "Byli jsme rozhodně lepším týmem a naši kluci dokázali využít své šance po velké převaze. Nejlepší byli Jakub Gaube, Jakub Ortbauer a Pavel Dráb."



Sestavy


FK Polepy
S. Procházka [-] - V. Záveský [-] , O. Porš [-] , M. Přeučil [-] , L. Horáček [-] - J. Vodička [-] , T. Gorol [-] , M. Pátek [-] , P. Matuška [-] , P. Hoznědl [-] (67. J. Grepl [-] ) - J. Svoboda [-] -

Slavoj Bohušovice nad Ohří
Š. Šplíchal [-] - O. Baloun [-] , J. Martínek [-] , P. Dráb [-] , M. Fiala [-] (42. P. Koblížek [-] ) - J. Gaube [-] , D. Brůža [-] (77. R. Valenta [-] ) , M. Dalešický [-] , D. Matuška [-] - J. Mikoláš [-] (67. D. Šikner [-] ) , J. Ortbauer [-] -

Místo: Polepy. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kušpál Miroslav - ŠÍMA Marek, MYŠÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 19 70:15 51
2 Podřipan Rovné 18 52:19 47
3 Hoštka 19 83:31 45
4 SK Libotenice 19 42:31 39
5 SK Liběšice B 19 37:42 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 21
2 Tomáš Juraš 19
3 Vladimír Flégl 19
4 Lukáš Sedláček 16
5 Dominik Pešek 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 76 67,9% 3
2 Venca Likeš 74 58,7% 1
3 Radek Hruška 46 39,0% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Jaromír Bělunek 11 52,4% 0
Zobrazit celou tabulku