T. Durček 61. (p.)
1:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 16:30

8.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé Žernoseky dokázaly povrdit roli favorita a po penaltě porazily Budyni 1:0


Branky


61. T. Durček (p.)
0

Malé Žernoseky se v případě výhry mohli přiblížit třetí příčce tabulky, ale proti byly ve velmi dobrém rozpoložení hráči Budyně.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnána první půle nepřinesla žádné brankové situace

Malé Žernoseky chtěli nastoupit do zápasu aktivněji než jejich soupeř. Dařilo se jim držet více míč na svých kopačkách, ale sve příležitosti nedokázali správně vyřešit. První náznak šance přišel ve 12. minutě, když se o průnik do vápna pokoušel domácí Petr Durček, ale v poslední chvíli přišel o míč po velmi dobré obranném zákroku Jana Krpeše. Hráči Budyně byli po celý první poločas velmi pozorní v obraně a především Jan Krpeš s Jaroslavem Kalousem zastavovali útoky svého soupeře. Další šance přišla po střele Tomáše Durčeka, který se snažil prosadit z velké vzdálenosti, ale brankář Filip Krpeš dobře zareagoval a míč chytil. Budyně se poté začala dostávat více do útočných šancí a aktivní byl především Jiří Tregner, který se nejprve pokoušel o střelu z dálky a poté o hlavičku, ale vždy byl proti domácí David Kadeřábek. Další velkou šanci měl Tomáš Durček, ale nedokázal přesně usměrnit svoji střelu do branky. První poločas již žádnou vetší šanci nepřinesl a tak poločasový výsledek byl 0:0. 

Vyostřenou druhou půli rozhodla penalta domácích

Budyně se snažila dostat do šancí především po dlouhých centrech, které se snažil zakončovat Petr Volkán, ale potýkal se se špatnou koncovkou a nebo byl proti velmi dobře chytající David Kadeřábek. Druhá půle se hrála mnohem důrazněji a často to přínášelo nebezpečné zákroky hráčů. 60. minuta a ostrý zákrok Františka Drátovníka, který dostal žluté napomenutí a za protesty vůči rozhočímu následně Karel Šereš. Další faul přišel o pět minut později, když fauloval Jiří Tregner a také dostal za svůj zákrok žlutou kartu. Nebezpečná akce poté přišla po centru domácích do vápna Budyně, když se do zakončení dostal Tomáš Durček, ale nedokázal prostřelit hostujícího brankáře. Klíčový okamžík přišel po faulu hostující obrny ve vápně a byla nařízena penalta, kterou s přehledem zakončil Jan Puravec - 1:0. Další velkášance přišla v samém závěru zápasu, když domácí tým nastřelil brankovou konstrukci a zápas tak skončil 1:0 pro domácí. 



Ohlasy k zápasu


SK Sokol Malé Žernoseky
Jan Puravec( hráč Malých Žernosek): "Byli jsme lepším týmem, ale nedokázali jsme proměnovat své šance. Budyně hrála dobře v obraně, ale naštěstí jsme se dokázali prosadit po penaltě a získat důležité tři body."

TJ Viktorie Budyně nad Ohří
Jan Husar (vedoucí Budyně): "Škoda že jsme to nedokázali ubránit, dobrý výkon předvedli naši obránci, především Jan Krpeš a Jarouslav Kalous a také náš brankář."



Sestavy


SK Sokol Malé Žernoseky
D. Kadeřávek [-] - R. Novák [-] , J. Šnajdr [-] , M. Hadaš [-] , M. Puravec [-] - J. Puravec [-] , M. Trnka [-] , T. Durček [-] , R. Spěváček [-] - P. Durček [-] , L. Šváb [-] -

TJ Viktorie Budyně nad Ohří
F. Krpeš [-] - V. Wippler [-] , L. Kokeš [-] , J. Krpeš [-] , J. Kalous [-] - F. Drátovník [-] , J. Tregner [-] , K. Šereš [-] , J. Politeo [-] , J. Rázek [-] - P. Volkán [-]

ŽK: 34. J. Šnajdr , 80. J. Puravec - 60. K. Šereš , 60. F. Drátovník , 65. J. Tregner , 76. J. Politeo , 90. L. Kokeš .
Místo: Malé Žernoseky. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Blažek Milan - KOŽDOŇ Michal, CESTR Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 19 70:15 51
2 Podřipan Rovné 18 52:19 47
3 Hoštka 19 83:31 45
4 SK Libotenice 19 42:31 39
5 SK Liběšice B 19 37:42 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 21
2 Tomáš Juraš 19
3 Vladimír Flégl 19
4 Lukáš Sedláček 16
5 Dominik Pešek 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 76 67,9% 3
2 Venca Likeš 74 58,7% 1
3 Radek Hruška 46 39,0% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Jaromír Bělunek 11 52,4% 0
Zobrazit celou tabulku