1:4
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 15:00

7.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas vyrovnaných celků rozhodl skvělý Matěj Cimr


Branky


61. J. Bouša - 22. M. Cimr , 31. M. Červenka , 50. M. Cimr , 58. M. Cimr
0

Dobříň chtěla navázat na velmi dobrou sérii výsledků z posledních zápasů, ale hráči narazili na silného protivníka z Třebenic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebenice svojí aktivitou v úvodu ovládla první poločas

Dobříň i přes to, že chtěla navázat na své dobré výsledky z předešlých zápasů, tak se v úvodu zápasu především bránila. Hosté z Třebenic byli mnohem aktivnější a velmi nebezpečný v útoku. Velmi dobře od začátku zápasu fungovala spolupráce útočníků Matěje Cimra a Miloše Červenky, kteří se neustále pouštěli do útočných výpadů a nebezpečných střel. Již v 7. minutě přišla nebezpečná situace hostů, kdy střilel Matěj Cimr, ale netrefil přesně bránu. Poté se pokoušel prosadit z pěkného centru Miloš Červenka, ale zakončení mu nevyšlo. Dobříň se poté začala trochu osmělovat a přesněji kombinovat, ale právě v té chvíli využili hráči Třebenice rychlý útok a z blízkosti se prosadil poprvé v zápase Matěj Cimr- 0:1. Dobříň se snažila více napadat a více útočit. Ve 25. minutě zkoušel střelu domácí Bouša Jiří. Poté ale za pár chvil udeřil Miloš Červenka, který se prosadil v 31. minutě a zvýšil na 0:2. Domácí se stále snažili a několikrát nebezpečně zahrozili, ale vždy tomu chybělo o kousek více přesnosti. První poločas po rychlých útočných akcích vyhrála Třebenice 0:2.

Matěj Cimr svým hattrickem rozhodl utkání

Do druhé půle nastoupili aktivněji hosté a snažili se přidat brzy třetí branku, kterou by pravděpodobně zápas rozhodli. První šanci neproměnil Michal Krpeš, ale z následné akce se po pěkné kombinaci na vápně prosadil z blízka Matěj Cimr, svým druhým gólem zvýšil na 0:3. Dobříni ve druhém poločase nevycházela téměř žádná kombinace a příliš často ztráceli zbytečně míče. V 58. minutě se zrodil hattrick hostujícího Matěje Cimra, když dokázal využít zaváhání obrany a střelou z vápna se trefil za záda brankáře Lauka. Hned po inkasovaném gólu se prosadil pěknou dalekonosnou střelou Jiří Bouša a zkorigoval stav utkání na 1:4. Zapás se nadále hrál převážně na půli Dobříně, ale velmi dobrý výkon předvedli brankář Lauko, který zneškodnil dvě nebezpečné střely hostů. Jeden z výpadů Dobříně skončil spornou situací ve vápně, kde se domácí hráči dožadovali penalty, ale hlavní rozhodčí se rozhodl nechat pokračovat ve hře. Ve zbytku utkání už žádná další branka nepadla a zápas skončil vítězstvím hostů 1:4. 



Ohlasy k zápasu


Dobříň
Jaroslav Černý (vedoucí Dobříně): "Hosté byli velmi kvalitním týmem a především dokázali proměňovat své šance, to my nedokázali. Dobrý výkon od nás předvedl brankář Lauko a obránce Adelt Jan"

Třebenice
Jaroslav Mrázek (trenér Třebenice): "Velmi dobrý zápas jsme odehráli a především Matěj Cimr rozhodl od vítězství našeho týmu"



Sestavy


Dobříň
M. Lauko [-] - D. Černý [-] , P. Franěk [-] (73. D. Kýček [-] ) , J. Adelt [-] , D. Hosnedl [-] , T. Wolf [-] , L. Sviták [-] , J. Bouša [-] , J. Modrák [-] , R. Forejtar [-] , P. Štros [-]

Třebenice
J. Kohl [-] - V. Vaishaitl [-] (83. V. Dvořák [-] ) , J. Richter [-] , L. Niko [-] (46. M. Přeučil [-] ) , D. Hořejš [-] , M. Poláček [-] - V. Krejčí [-] , M. Krpeš [-] , M. Červenka [-] - L. Polák [-] , M. Cimr [-] (64. L. Richter [-] ) -

ŽK: 59. P. Štros - 36. D. Hořejš , 40. J. Richter .
Místo: Dobříň. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Bartoš Václav - GAUBE Jan, SVITÁK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 20 73:16 54
2 Podřipan Rovné 20 58:22 50
3 Hoštka 20 90:34 48
4 SK Libotenice 20 43:33 39
5 SK Liběšice B 20 39:43 35
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 23
2 Vladimír Flégl 20
3 Tomáš Juraš 19
4 Dominik Pešek 17
5 Lukáš Sedláček 16
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Venca Likeš 83 59,3% 1
2 Jiří Klik 83 65,9% 3
3 Radek Hruška 51 38,6% 0
4 Miroslav Liška 21 50,0% 0
5 Jaromír Bělunek 16 57,1% 0
Zobrazit celou tabulku