1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas rozhodl kontroverzní verdikt sudího


Branky


0

Zápas dvou vyrovnaných celků byl viděn na hrišti Podlusky, oba týmy svá předešlá utkání prohráli a tak se chtěli vytáhnout a dostat se do herní pohody.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vynikající zákrok a brzká branka rozhodli o vítězství Dušníků v první půli

Do prvního poločasu lépe nastoupili domácí, kteří chtěli odčinit prohru z minulého kola, a tak na svého soupeře vyběhli ve velkém tempu. První šanci si vytvořil domácí Pilař Jan, ale jeho střela skončila těsně mimo branku. Poté přišel první kontroverzní verdikt sudího, kdy se domácí Pavel Veleba dostával do velké šance, ale v poslední chvíli na hranici vápna byl tvrdým zákrokem faulován. Byl odpískán přímý kop, ale i přes velký protest domácích hráču nebyla udělena žádná karta. K přímemu kopu se postavil Hubený Jaromír a svůj přímý kop trefil náramně, ale hostující brankář předvedl vynikající zákrok a střelu do šibenice vyrazil. Neproměněná šance se projevila na domácích hráčích, kteří polevili v tempu a toho již v 16. minutě využil hostujicí Leoš Horna, který se prosadil po velmi dobré přihrávce a otevřel skóre - 0:1. Zápas se poté uklidnil a spíše se čekalo na chybu soupeře. Střelu zkoušel poté domácí Bartůňěk, ale nesedla mu. Ve 36. minutě poté dostal za faul žlutou kartu Pavel Veleba a 5 minut později následně Hubený Jaromír a to se ukázalo ve druhém poločase jako jeden z klíčových okamžiků zápasu. První poločas už žádnou zajímavou šanci nepřinesl, a tak se šlo do kabin za stavu 0:1.

Dva těsné góly a dvě vyloučení rozhodli zápas

Do druhé půle se znovu aktivněji vydali domácí, kteří se pokusili o první střelu poločasu, když střilel Kalous Lukáš. Poté již přišel první gól druhého poločasu a postaral se o tom domácí Bartůňěk, který se prosadil po velmi pěkném centru a srovnal stav utkání na 1:1. Podlusky se snažili vsítit vedoucí branku, ale místo toho udělali chybu v rozehrávce a toho využil v 61. minutě hráč Dušníků Václav Štichhauer a dostal Dušníky do vedení 1:2. Následně se snažili Podlusky vyrovnat a zvýšili svojí aktivitu a byli to oni, kteří určovali tempo zápasu, jenže v 75. minutě přišel klíčový okamžik zápasu, kdy domácí Hubený dostal druhou žlutou kartu a musel se poroučet do sprch, ovšem nebyl jediný který opouštěl hříště, jelikož domácí Bartůňěk protestoval proti verdiktu a to i za použití vulgarit, a tak se rozhodčí dlouze nerozpakoval a udělil mu červenou kartu. Nutno podotknout, že druhá žlutá karta pro Hubeného byla opravdu přísná. Zápas už se dohrával ve velmi nervozní atmosféře a domácí Podlusky již v 9 hráčích nedokázali vyrovnat. Zápas skončil 1:2.



Sestavy


Podlusky
T. Rych [-] - J. Horák [-] , P. Sailer [-] , J. Čížek [-] , P. Bartůněk [-] (82. A. Pugr [-] ) - P. Bartůňek [-] , V. Kautský [-] , J. Hubený [-] - L. Kalous [-] , J. Pilař [-] , P. Veleba [-] (81. M. Hlavsa [-] )

SK Dušníky
L. Tuzar [-] - P. Šíma [-] (89. A. Novák [-] ) , P. Novotný [-] , T. Fiala [-] (88. J. Doležal [-] ) , P. Fafejta [-] , O. Horna [-] , V. Štichhauer [-] (77. J. Hubálek [-] ) , J. Štrébl [-] , J. Pospíchal [-] , L. Horna [-] , J. Kordač [-] (84. M. Hejna [-] )

ŽK: 36. P. Veleba , 41. J. Hubený , 66. P. Bartůněk - 25. P. Novotný , 79. P. Fafejta . ČK: 75. J. Hubený , 75. P. Bartůňek .
Místo: Podlusky. Počet diváků: 101. Rozhodčí: Hubálek Vladimír - HORÁČEK Miroslav, KLÍMA Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 19 70:15 51
2 Podřipan Rovné 18 52:19 47
3 Hoštka 19 83:31 45
4 SK Libotenice 19 42:31 39
5 SK Liběšice B 19 37:42 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 21
2 Vladimír Flégl 19
3 Tomáš Juraš 19
4 Lukáš Sedláček 16
5 Dominik Pešek 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 76 67,9% 3
2 Venca Likeš 74 58,7% 1
3 Radek Hruška 46 39,0% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Jaromír Bělunek 11 52,4% 0
Zobrazit celou tabulku