1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

7.kolo, Ústecký | Litoměřice | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Malé Žernoseky potvrzují roli favorita a svého soupeře poráží 1:4


Branky


75. P. Galaš - 25. P. Durček , 54. J. Šnajdr , 76. T. Durček , 80. T. Durček (p.)
0

Předonín, který stále ještě v této sezóně nevyhrál, přívítal téžkého soupeře z Malých Žernosek a ten chtěl za každou cenu vyhrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl překvapivě vyrovnaný zápas, který ovšem rozhodla standardní situace

Hráči Předonína se snažili poprvé vyhrát před svými fanoušky a do soupeře se pustili velmi aktivně. Malé Žernoseky se v úvodu zápasu nedokázali vypořádat se zvýšenou aktivitou protivníka a příliš často ztráceli míče již na polovině hřiště. První větší šance přišla v 15. minutě, kdy se pokusil o střelu z dobré pozice Petr Durček, ale o kousek netrefil. Prvních dvacet minut se hrál vyrovnaný zápas a hráči obou týmů měli velký problém se dostat k zajímavé situaci před brankou protivníka. To se změnilo v minutě 25, kdy domácí hráči přerušili akci pouze za cenu faulu a z následného přímého kopu inkasovali, když hlavou se prosadil Petr Durček - 0:1. Hráčům Malých Žernosek tato branka vlila energii do žil a začali být již lepší týmem. Další velkou ašnci potém neproměnil Tomáš Durček, kdy nedokázal správně usměrnit svoji střelu zpoza vápna. předonín se do šance dosatl až ve 36. minutě,  kdy zahrávali rohový kop, jenže hlavička skončila těsně mimo bránu. První poločas již nenabídl žádnou zajímavou situaci a do kabin se odcházelo za stavu 0:1.

Zlepšený výkon Malých Žernosek rozhodl utkání

Malé Žernoseky nastoupily do druhé půle s vědomím, že chtějí brzy rozhodnout a tak začaly hrát mnohem aktivněji. Již v 50. minutě zkoušel nebezpečně střílet Tomáš Durček, ale znovu mířil těsně mimo bránu. Poté přišla krásná akce hostích, kdy lukáš Šváb zachytil přihrávku domácí obrany a poslal pěknou přihrávkou do samostatného úniku Marka Trnku , který s přehledem zakončil mezi nohami brankáře a zvýšil stav na 0:2. Velmi dobré střídání předvedl poté domácí trenér, když poslal na hříště v 73. minutě Pavla Galaše, který hned dvě minuty po svém příchodu dostal výborný centr za obranu a tváří v tvář brankáři se dokázal prosadit - 1:2. Předonín mohl využít euforie, ale místo toho zřejmě nepozornost v rozehrávce zapříčinila ztrátu míče a do úniku se dostal Tomáš Durček, který se skvěle prosadil a vrátil tak hostím dvoubrankové vedení - 1:3. Předonín konec zápasu nezvládl a a další akci Malých Žernosek zastavili ve svém vápně až za cenu faulu a byla odpískána penalta. K té se postavil Tomáš Durček a dal svůj druhý gól zápasu. Zápas už žádnou gólovou šanci nepřinesl a skončil tak 1:4. 



Ohlasy k zápasu



SK Sokol Malé Žernoseky
Dušan Kohout ( vedoucí Malých Žernosek): "Nevyšel nám začátek, ale poté jsme se uklidnili a potvrdili roli favorita. Dobrý zápas odehrál Tomáš Durček, který se dvakrát prosadil."



Sestavy


Předonín
M. Flor [-] - T. Flodr [-] , L. Slavík [-] , D. Filler [-] , J. Hubený [-] , N. Doležal [-] , P. Božík [-] , V. Mysík [-] , F. Kříž [-] , M. Soušek [-] (46. P. Peev [-] ) , J. Horáček [-] (73. P. Galaš [-] )

SK Sokol Malé Žernoseky
D. Kadeřávek [-] - J. Šnajdr [-] (82. R. Novák [-] ) , M. Hadaš [-] , V. Toncar [-] , M. Puravec [-] - M. Trnka [-] , J. Puravec [-] , T. Durček [-] (80. P. Kratochvíl [-] ) , R. Spěváček [-] (86. D. Beran [-] ) - P. Durček [-] (60. V. Rysinský [-] ) , L. Šváb [-] (86. L. Hrdlička [-] )

ŽK: 23. L. Slavík , 42. P. Božík , 80. N. Doležal - 25. J. Šnajdr . ČK: 81. J. Hubený .
Místo: Předonín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Dufek Jiří - ŠÍMA Marek, ŠORM Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.





Tabulka Z Skóre B
1 FK Litoměřicko B 19 70:15 51
2 Podřipan Rovné 18 52:19 47
3 Hoštka 19 83:31 45
4 SK Libotenice 19 42:31 39
5 SK Liběšice B 19 37:42 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Aleš Nosek 21
2 Tomáš Juraš 19
3 Vladimír Flégl 19
4 Lukáš Sedláček 16
5 Dominik Pešek 15
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Jiří Klik 76 67,9% 3
2 Venca Likeš 74 58,7% 1
3 Radek Hruška 46 39,0% 0
4 Miroslav Liška 13 46,4% 0
5 Jaromír Bělunek 11 52,4% 0
Zobrazit celou tabulku