Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

9.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavětínští si vyšlápli na favorita


Branky


0

Hráči Slavětína dokonale zaskočili hráče z Blažimi, kteří asi nečekali, že pojedou domů se sedmibrankovým přídělem. Ti dokázali držet s domácími krok do stavu 2:2, ale pak to byla parádní slavětínská jízda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blažim dotahovala, ale nebylo to jim nic platné

Domácí, kterým se v této sezóně nedaří, přivítali silného protivníka z Blažimi. Ale už v v prvním poločase dali zapomenout na špatné výsledky. Strhla se totiž gólová přestřelka. Tu začal už v 5. minutě Martin Mogyorodi. Za dalších pět minut černčický Lukáš Čábelka vyrovnal a zdálo se, že to domácí opět nezvládnou. Ve 20. minutě se ale prosadil útočník Jan Malát a mužstvo domácích šlo do vedení. To však netrvalo dlouho a Ondřej Kobylák ve 27. minutě vyrovnal stav na 2:2. Za další dvě minuty podruhé zabodoval Martin Mogyorodi  a vedení bylo opět na slavětínské straně. Do konce poločasu se ještě střelou z pokutového kopu blýskl obránce Karel Ondrášek a po prvním poločase tak překvapivě vedli domácí 4:2.

Sedmigólová domácí paráda

V druhém poločase pokračoval brankostroj, když padlo dalších pět branek. Tři vstřelili domácí hráči a blažimští korigovali stav jen dvěma zásahy. Za domácí byli úspěšní dvakrát Jakub Veselý a jednou Jan Malát. Slavětínští byli po celý zápas lepším týmem, předváděli i pohledné kombinační akce a zaslouženě vyhráli nad předním celkem tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Slavětín
Karel Ondrášek (hrající jednatel SK Slavětín): Navázali jsme na dobrý výkon z minulého zápasu a zaslouženě vyhráli po dobrém výkonu. Škoda jen čtyř inkasovaných góĺů.




Sestavy


SK Slavětín
A. Nipauer [-] - J. Nágl [-] , K. Ondrášek [-] - J. Albrecht [-] , M. Mogyorodi [-] (80. M. Nováček [-] ) , L. Menhart [-] , P. Nagy [-] - J. Veselý [-] - B. Davídek [-] , V. Zloský [-] , J. Malát [-]

FK Blažim
M. Zajíc [-] - M. Janata [-] , P. Suvák [-] , L. Čábelka [-] , V. Hegenbart [-] , D. Rulf [-] , K. Lenkvík [-] , P. Bartko [-] , H. Nájemník [-] , O. Kobylák [-] , L. Kobylák [-]

ŽK: 71. V. Zloský - 36. M. Janata , 43. H. Nájemník , 67. V. Hegenbart . ČK: 81. M. Janata .
Hráči zápasu: L. Čábelka .
Místo: Slavětín. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Kučera Josef - BECHYNSKÝ Tomáš, ZELENKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.