Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2015 16:00

8.kolo, Ústecký | Louny | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Festival zahozených šancí


0

I přes tři vstřelené branky lenešických fotbalistů je nadpis reportáže na místě. Zahodili toiž neskutečný počet příležitostí a zejména ve druhém poločase, kdy hráli přesilovku o jednoho hráče více, dali už jednu branku. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Branek mohlo být víc

Do utkání vstoupili lépe domácí lenešičtí hráči. A kdyby to bylo v páté minutě 3:0, tak se nemohl nikdo divit. Jenže střelecká nemohoucnost domácích a dobře chytající brankář hostí Štěpán Rulc byli proti. Čekání na gól trvalo až do 18. minuty, kdy po centru zleva skóroval Jakub Petříček. Ve zbytku poločasu pokračovalo zahazování šancí domácích. Těsně před pauzou se ještě trefil Tomáš Zlatohlávek, který si pěkně zpracoval míč na prsa a prudkou střelou nedal brankaři hostí šanci.

V "přesilovce" padl už jen jeden gól

Do druhého poločasu nastoupili hosté jen v deseti. Pro zranění odstoupil jeden z hráčů, za kterého neměli náhradu. Lenešice pokračovaly v náporu a na branku hostů se valil jeden útok za druhým. Skórovat se však domácím podařilo už jen jednou, kdy se přesně k tyči trefil v 57. minutě Zdeněk Kubiska. Ve zbytku utkání byla vidět jen plejáda zahozených šancí lenešických hráčů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lenešice
Karel Kopřiva (trenér TJ Sokol Lenešice): Do fotbalu dělám už 35 let, ale tolik zahozených šancí v jednom utkání jsem ještě neviděl. Přesto jsem spokojen se třemi body a s předvedenou hrou, ale ta žalostná koncovka, to je hrůza!




Sestavy


TJ Sokol Lenešice
R. Kahula [-] - J. Kadeřábek [-] (75. F. Kucej [-] ) , A. Sadílek [-] , P. Trhlík [-] - D. Hodan [-] , Z. Kubiska [-] , B. Štukheil [-] , M. Bauer [-] (65. J. Krebs [-] ) - J. Vild [-] , T. Zlatohlávek [-] , J. Petříček [-] (73. K. Dittrich [-] )

TJ Sokol P. Týnec
Š. Rulc [-] - L. Dubný [-] , Z. Gajdušek [-] , J. Rajlich [-] , V. Ohem [-] - L. Kuchařík [-] , J. Bauer [-] , P. Mazan [-] , J. Forgač [-] - - V. Lukšík [-] , Z. Korous [-]

Místo: Lenešice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hynek Jan - VYSOČANSKÝ David, KUČERA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.