1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hříškov opět padl, tentokrát jim vzal body Ročov


Branky


11. T. Kabourek - 4. J. Francl , 18. T. Houf , 85. P. Zeman
0

Hříškovští se v posledních zápasech trápí a zápas s Ročovem je měl vyvést z mizérie, která na ně dolehla. Jenže opět vyprodukovali chyby, které soupeř dokázal potrestat a jeden vstřelený gól byl na solidní výsledek málo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ročovské brejky

Hned ve 4 minutě domácí inkasovali branku po chybě jejich obránce skóroval nejlepší střelec hostí Jaroslav Francl. V 11. minutě se hříškovským podařilo vyrovnat, když se z hranice velkého vápna trefil Tomáš Kabourek. Za dalších sedm minut, opět hříškovští chybovali a  doslova darovali soupeři gól. Hosté předvedli akci jako přes kopírák, využili chyby domácí obrany a ze samostatného úniku se nemýlil Tomáš Houf.

Snaha potrestaná gólem

Domácí chtěli se zápasem něco udělat, proto provedli tři změny v sestavě druhém poločase a dostali ročovské pod tlak, ze kterého pramenily střelecké šance a závary před brankou ročovského Milana Reha. Vyrovnat se jim však ze žádné akce nepodařilo. Štastnější byli nakonec hosté z Ročova. Z ojedinělého brejku si v 85. Minutě naskočil na centr záložník hostí Pavel Zeman a skóroval na konečných 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Hříškov
Miroslav Kašpar (sekretář SK Hříškov): Bohužel jsme opět navázali na špatné výkony z minulých utkání, a je prostě vidět, že pokud vstřelíme v zápase jeden gól, tak na body nemůžeme ani pomyslet.




Sestavy


SK Hříškov
P. Hnilica [-] - V. Pořt [-] - B. Kříž [-] (46. J. Pastyřík [-] ) , M. Knobloch [-] , O. Stehlík [-] (66. D. Kašpar [-] ) , D. Vlček [-] , V. Vlček [-] , M. Srbecký [-] , J. Kosina [-] (46. M. Kašpar [-] ) , Z. Pokorný [-] , T. Kabourek [-]

TJ ZD Podlesí Ročov
M. Reh [-] - D. Bačkora [-] , J. Bačkora [-] (46. P. Zeman [-] ) , J. Francl [-] , J. Hájek [-] , J. Havlíček [-] (66. M. Eliáš [-] ) , T. Houf [-] , L. Charvát [-] , P. Kukla [-] (57. T. Ryneš [-] ) , Z. Štěpánek [-] , D. Válek [-]

ŽK: 13. J. Kosina , 43. B. Kříž , 71. M. Knobloch - 64. Z. Štěpánek .
Hráči zápasu: M. Srbecký , D. Vlček , T. Kabourek - M. Reh .
Místo: Hříškov. Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠEBETKA Jan - SRBECKÝ Zdeněk (N), CHARVÁT Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.