Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:30

5.kolo, Ústecký | Louny | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola pro postoloprtské béčko


Branky


0

V neděli se hrál na hřišti v Postoloprtech šlágr kola. Setkala se dvě nejlepší mužstva soutěže, béčka Postoloprt a Cítolib. Domácím vyšly začátky obou poločasů a to rozhodlo o jejich vítězství, třech bodech a postavení na první příčce!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý úvod pro domácí

Do šlágru kola se domácímu béčku Postoloprt postavil taktéž b-tým Cítolib. Hráli spolu druzí s prvním mužstvem tabulky Domácí začali lépe a hned na začátku vstřelili dvě branky. Hosté jakoby zaspali začátek utkání a už při první standardní situaci inkasovali, která byla zahraná až na zadní tyč, kam si nikam nehlídaný naběhl domácí bek Jaroslav Malecký a z úhlu překvapil brankáře hostí Petra Brindlera. Postoloprtští po vstřelené brance nepolevili a dál kombinovali a snažili se hrát svoji hru. Hned za pět minut vystřelil před vápnem domácí hráč Eduard Bránický a jeho ránu tečoval do branky obránce hostí Pokorný. Po čtvrt hodině se hra vyrovnala a hosté se začali dostávat i do šancí.  Nejprve dobrým zákrokem podržel domácí brankář Miroslav Malecký svůj tým proti ráně Pokorného z rohu vápna. Poté znovu dobře zakročil společně s obránci i proti průniku Jana Škody. Nakonec i hostům vyšla akce ze standardní situace. Tu zahrával Lukáš Pokorný a přesným pasem našel Dominika Kabeleho, který vstřelil vyrovnávající gól hostí.

Hosté zaspali i druhou půli

Do druhého poločasu se chtěli cítolibští pokusit o vyrovnání. Bohužel, začátek opět nevyšel. Ve 47. minutě, po špatné malé domů jednoho z obránců, se dostal k míči útočník domácích Lukáš Hrbek, který následně obešel i brankáře Petra Brindlera a pohodově zavěsil. Hra se ve druhém poločase přelévala ze strany na stranu. Šance měli jak domácí, tak i hosté, kteří hrozili nebezpečnými výpady, ale domácí podržel brankář Miroslav Malecký. Postoloprtští měli v neděli na své straně fotbalovou kvalitu, zejména svojí výbornou defenzivní činností soupeře přehráli. Cítolibským hráčům občas chyběla přesnost přihrávek i pohyb. Proto z Postoloprt odjeli poraženi a domácí se tak posunuli na první místo v tabulce.



Ohlasy k zápasu


FK Postoloprty B
Daniel Zíbrt (hrající asistent trenéra FK Postoloprty B): K celému utkání jsme přistoupili zodpovědněji. Na našich hráčích bylo vidět, že chceme první místo. Podržel nás hlavně gólman a výborně jsme zahráli v defenzívě. Všichni hráli zodpovědně dozadu a byli jsme schopni si navzájem pomoct. Myslím si, že právě tímto kolektivním výkonem jsme získali tři body.

SK Cítoliby B
Pavel Štajnc (hráč SK Cítoliby B): Zaspali jsme úvod obou poločasů, a to nakonec nejspíš rozhodlo o výsledku utkání. Na druhou stranu, domácí tým byl fotbalovější.



Sestavy


FK Postoloprty B
M. Malecký [-] - J. Frydrych [-] (46. T. Vyskočil [-] ) , D. Zíbrt [-] , J. Kocina [-] (46. Z. Kouba [-] ) , M. Šubert [-] , E. Bránický [-] , M. Černohorský [-] , L. Hrbek [-] (80. P. Sachinidis [-] ) , P. Šubert [-] , J. Malecký [-] , M. Ďuračka [-]

SK Cítoliby B
P. Brindler [-] - P. Štajnc [-] (52. P. Zandal [-] ) , L. Pokorný [-] , M. Sekerák [-] , P. Bradáč [-] - D. Kabele [-] , T. Sábl [-] , M. Trubač [-] , S. Římovský [-] - J. Škoda [-] , L. Horváth [-]

ŽK: 22. L. Pokorný , 60. M. Sekerák .
Hráči zápasu: P. Brindler .
Místo: Postoloprty. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Vlasák Petr - VACURA Milan (N), ZANDAL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.