3:2p.
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záluží doma vítězí po penaltách


Branky


0

Záluží dnes hostilo na hřišti v Chotěšově hosty z Losiné. Velice vyrovnaný zápas musely nakonec rozhodovat penalty, ve kterých úspěch slavili domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedou

První výraznější šanci zápasu si vypracovali domácí. Ladislav Mlnařík unikl losinské obraně a a svůj samostatný únik zakončil střelou, kterou brankář hostů Michal Štěpánovský vytěsnil na roh. Po špatně zahraném autu hostů v 10. minutě vznikl závar před jejich malým vápnam. Domácí Pavel Motyčák přihrál získaný míč Pavlu Braunovi. Ten posunul balon k Ladislavu Mlnaříkovi, který jen přiklepl míč do odkryté kasy hostů. Domácí se ujali vedení 1:0. V 11. minutě kopali hosté přímý kop. Vlastimil Šlais poslal míč příliš vysoko a branka soupeře zůstala neohrožena. Ve 24. minutě posílají domácí zajímavý centr. Pavel Braun jen o kousek netrefuje míč hlavou. V 35. minutě předvedl Pavel Motyčák tvrdou střelu z 25- ti metrů. Gólman Štěpánovský ji jen stěží vykopávaá na roh. V 38. minutě po levé straně se Losiná dostává do velkého čtverce. Po několika kličkách a nevydařených kopech se míč dostává k Tomáši Karlovi, který míč posílá za velké vápna na Oldřicha Fremra. Fremr střelou  po zemi k pravé tyči nedává domácímu brankáři Václavu Schambergrovi šanci a je vyrovnáno na 1:1. Losiná má vzápětí velkou šanci v 39. minutě po chybě domácích na polovině hřiště. K míči se dostává Karl a posílá Davida Matulku proti Schambergerovi. Bohužel pro hosty míč končí vedle levé tyče. Ve 43. minutě Losiná chybuje na středu hřiště a do brejku se dostává Motyčák, který pohledným lobem z velkého vápna přehazuje Štěpánovského a domácí opět vedou. Poločas končí za stavu 2:1.

 

 

 

Hosté vyrovnávají

Hosté vletěli na hřiště z kabiny jako vítr a v 46. minutě vyrovnávají na 2:2. Tomáš Albl poslal míč k Tomáší Karlovi, který unikl obraně domácího celku a skóroval. V 50. minutě předvedl další povedenou střelu domácí Pavel Motyčák. Jeho pokus jistí Štepánovský. Po centru hostujícího Davida Matulky hlavičkuja Karl nad branku domácích. V 57. minutě se míč odrazil na penlatu k nohám Vlastimila Šlaise. Jeho střela z první k úspěchu potřebovala branku rugbyových rozměrů a tak doácí brankář zůstal bez práce. V 63. minutě střílí přesně pod břevno Braun. Štěpánovský konečky prstů vytahuje na branku. V 73. minutě se do šance dostává hostující Oldřich Fremr po přihrávce od Tomáše Karla. Jeho střela míří vysoko nad branku domácích. V 77. minutě se domácí Pavel Braun uvolňuje a postupuje sám na brankáře hostů. Ten jeho pokus chytá. Zmatky v obraně hostů v 80. minutě řeší Štěpánovský odkopem. Bohužel na kopačky domácích. Následuje přihrávka na Mlnaříka, který míří těsně nad. V 82. minutě se Karl dostává k dorážce těsně před brankářem domácích, který se štěstím chytá. Zápas končí za stavu 2:2 a rozhodnout musí penalty.

Domácí vítězí

Konečný stav po penaltách byl 4:3 a domácí získali bonusový bod. Úspěšnými střelci hostů byli Vlastimil Šlais, Oldřich Fremr a Tomáš Karl. Domácí brankář Václav Schamberger vychytal pokusy Tomáše Mádra a Lukáše Jánského.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Záluží
Petr Zahradník: Čekali jsme že dostaneme víc gólů. Měli jsme štěstí. Nakonec jsme zvítězili což je důležité.

TJ Sokol Losiná B
František Karl: Utkání , které nám nevyšlo tak, jak bychom si přáli. Spousta chyb a nepřesností, vážné chyby ve hře dozadu. Všichni o tom ví a v následujícím utkání se silnými Zdemyslicemi chtějí vše napravit.



Sestavy


TJ Sokol Záluží
V. Schamberger [-] - P. Braun [-] , L. Mlnařík [-] , L. Třeštík [-] , L. Pondělík [-] , P. Motyčák [-] , D. Vacek [-] (72. F. Pondělík [-] ) , Z. Vacek [-] , T. Weiss [-] (58. V. Zahoř [-] ) , M. Hnilička [-] , P. Zahradník [-]

TJ Sokol Losiná B
M. Štěpánovský [-] - T. Karl [-] , O. Fremr [-] , D. Matulka [-] (65. L. Jánský [-] ) , V. Šlais [-] , R. Mádr [-] (46. M. Drahoňovský [-] ) , M. Tomrdle [-] , M. Laštovka [-] (15. T. Albl [-] ) , J. Albl [-] , P. Tančouz [-] , T. Mádr [-]

ŽK: 27. T. Weiss , 83. P. Zahradník - 78. R. Mádr .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Orlík Vladimír - FEJT Zdeněk (N), KARL František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.