Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Lukavice si nechala doma všechny body


0

Obě mužstva nenastoupila v tom nejsilnějším složení a na hřišti to bylo znát. Nakonec po dramatickém závěru byli šťastnější domácí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Náskok hostů

Ani jedno z mužstev nenastoupilo k utkání v nejlepším složení a na jeho kvalitě to bylo znát. Domácí byli aktivnější a zaslouženě šli již v 6. minutě do vedení, když Dnešice při rohovém kopu Dolní Lukavice nechaly trestuhodně osamoceného střelce Roberta Hajšmana. Další domácí aktivita k navýšení skóre nevedla, a tak se v nastaveném čase prvního poločasu mohli radovat z ojedinělého protiútoku hosté, ovšem Pavel Porada svoji tutovku neproměnil.

Pokus o srovnání

Nástup do druhého poločasu opět patřil domácímu Sokolu. A byl to opět Robert Hajšman, který využil zaváhání dnešické obrany a poslal domácí do vedení 2:0. Dnešice se snažily utkání zkorigovat, ale jejich snaze chyběla přesnost. Štěstí se na ně usmálo až v 54. minutě, kdy se z nevinné akce individuálně prosadil Pavel Porada. V 70. minutě, po další obranné hrubce Dnešic, si ovšem Dolní Lukavice vzala dvougólové vedení zpět. Na hostujícího brankáře Michala Klíra postupoval osamocený Petr Bělonož a s přehledem skóroval. Těsně před koncem to bylo znovu pouze o gól. To když Dnešice využily standardní situace, jmenovitě Martin Schlehofer. V 90. minutě dnešický Pavel Porada ve velké příležitosti odmítl vyrovnání a tak Dolní Lukavice výhru uhájila.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš: Od obou mužstev jsem očekával více. Domácí byli aktivnější a po zásluze o gól zvítězili.



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
V. Baumruk [-] - R. Kokoška [-] , D. Bešta [-] , J. Tůša [-] , M. Myslivec [-] , J. Kroupa [-] - D. Ščíslák [-] , P. Bělonož [-] - J. Zahradník [-] (46. M. Kokoška [-] ) , R. Hajšman [-] - R. Tolar [-]

TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - P. Porada [-] , L. Hlavanič [-] , T. Kozel [-] , J. Cader [-] , R. Bárta [-] , M. Schlehofer [-] , J. Bláha [-] , M. Jeslínek [-] , V. Hora [-] , I. Frous [-] (71. T. Bac [-] )

ŽK: 53. J. Kroupa - 23. J. Cader , 43. I. Frous .
Místo: Tráva. Rozhodčí: Pašek Milan - VRBA Radek (N), VOKÁČ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.