0:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trápení Dnešic v koncovce využily Nezbavětice


Branky


0

Další duel dvou rovnocenných soupeřů musely rozhodovat penalty. Přesto, že domácí měli celý zápas převahu a několikero vyložených šancí, nedovedli se prosadit a díky tomu hosté z Nezbavětic získaly 2 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Nezbavětičští přijeli do Dnešic s úmyslem bránit a od začátku byli pod tlakem. Aktivita domácích vyústila ve tři velké příležitosti. V 15. minutě postupoval na brankáře Nezbavětic Petra Šebka osamoceně domácí Jeslínek, pokusil se o lob, ovšem nezamířil přesně. Obdobně dopadl o deset minut později ve svém úniku domácí Martin Schlehofer. A když pět minut před koncem prvního poločasu s chutí hrajícího Jeslínka vychytal skvělý nezbavětický brankář Petr Šebek, šlo se do kabin za vyrovnaného stavu 0:0.

Ne a ne se prosadit

Druhý poločas se odehrával opět na polovině hostů a domácí gólman Michal Klír se nudil.  Dnešice ale nedokázaly svou převahu přetavit ve vedoucí branku, přestože příležitostí měly více jak dostatek. Tu největší příležitost domácích zahodil v 70. minutě Martin Schlehofer, když sám v malém vápně nedokázal dopravit míč do branky. Stejný hráč ještě o chvíli později trefil tyč. Utkání tedy skončilo bez branek a zápas mělo rozhodnout až penaltové rozuzlení.

Nezbavětice vítězí

Konečný stav po penaltách byl 7:8 a Nezbavětice získaly bonusový bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dnešice
Radek Bagoš: Selhali jsme v zakončení a to nás nakonec stálo naprosto zbytečně dva body.




Sestavy


TJ Sokol Dnešice
M. Klír [-] - J. Cader [-] , R. Bárta [-] , D. Váně [-] , M. Schlehofer [-] , J. Bláha [-] , D. Turek [-] , M. Jeslínek [-] , V. Hora [-] , L. Jeslínek [-] (75. T. Kozel [-] ) , I. Frous [-]

SK Nezbavětice
P. Šebek [-] - V. Macourek [-] , R. Hofrichter [-] , O. Kail [-] , V. Šebek [-] , J. Koubek [-] , V. Fajfrlík [-] , M. Gavora [-] , L. Sedlák [-] , J. Bureš [-] , M. Česal [-]

ŽK: 31. J. Bláha , 85. M. Schlehofer - 25. J. Bureš , 36. J. Koubek , 55. M. Česal .
Místo: Tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - ŠTÖKL Adam, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.