5:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Půlmistr zakončil podzim přesvědčivou výhrou


Branky


13. M. Wagner , 18. M. Šlajs , 24. M. Wagner , 61. M. Šlajs , 87. M. Wagner
0

Hlavními strůjci kanonády se stali Michal Wagner, autor hattricku, a Martin Šlajs, který zaznamenal jen o gól méně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Wagner - Šlajs - Wagner

Potřetí v řadě neměl Ptenín k dispozici brankářskou jedničku Pelanta, kterého tentokrát nahradil obránce Josef Černý. Ale v sestavě byly i další změny, jako například útočná dvojice ce složení Šašek-Kukeně. Chlum nastoupil v očekávané sestavě, žádné opory nechyběly.

 

Lučina se silného protivníka nezalekla a do utkání vstoupila lépe. Chlum ze začátku působil ospalým dojmem, a proto se do první vážnější šance dostali hosté, ale útočník křižný pas nezužitkoval a zamířil nepřesně. Domácí si první příležitost vypracovali až ve 13. minutě, ale hned se z ní mohli radovat. Dlouhý nákop prodloužil Šlajs ke kopačkám Michala Wagnera, který propálil brankáře Černého. Vedení vlilo chlumským krev do žil a zanedlouho se mohli radovat znovu. V 18. minutě se z dobrých dvaceti metrů opřel do míče Martin Šlajs a jeho pokus, s přispěním smolné teče obrany, přeloboval bezmocného gólmana - 2:0. Chlum i nadále tlačil a do půle proměnil ještě jednu ze svých šancí. Vše začalo nakrátko rozehraným rohovým kopem na Caltu, který krásnou střelou orazítkoval břevno. Domácí v akci pokračovali a po pár přihrávkách poslal Červenka přesný centr na hlavu Michala Wagnera, který přidal svůj druhý gól v utkání. Ani tříbrankové vedení lídru tabulky nestačilo. Drtivý nápor vyústil ve dvě Eretovy šance, ale tu první ptenínský brankář vyrazil, při druhé šanci zachránila hosty tyč. V závěru poločasu se do několika náznaků ještě dostal střídající Patrik Sedláček, který se na trávníku objevil po měsíčním trestu, ale jistý Kvídera se nachytat nenechal.

Šlajs - Wagner

Domácí nastoupili do druhé půle s vědomím pohodlného náskoku, proto místy působili laxně a jejich hra byla na divákův vkus až příliš profesorská. Lučina mohla snížit, ale ani jeden ze dvou nadějných brejků v kýženou branku neproměnila. Šancí oproti prvnímu dějství ubylo, ale i tak ještě padly dva góly. Ten první v 61. minutě. Dlouhý nákop propadl až za ptenínskou obranu, kde na míč už číhal všude přítomný Martin Šlajs a svou střelu poslal podél padajícího brankáře. Populární bůr padl v samotném závěru, v 87. minutě dokonal Michal Wagner svůj hattrick, když si po Caltově přímém kopu počínal ve vápně nejrychleji.

 

Chlum si na závěr podzimní části připsal povedenou výhru 5:0. Titul půlmistra mu náleží zaslouženě - vždyť obdržel jen osm! (slovy osm) gólů. Pro porovnání, druhá nejlepší obrana, ta neurazská inkasovala dvakrát tolik. Ptenín se po velmi dobrém úvodu sezóny dostal do herní krize a přezimuje na 4. místě s pětibodovým náskokem na pátou Líšinu.



Ohlasy k zápasu


TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Začátek zápasu jsme začali příliš vlažně, ale postupně jsme svůj výkon v první půli zlepšovali a vytvořili si zasloužený náskok. Ve druhé půli už jsme však bohužel trochu polevili, ale přesto jsme si vítězství pohlídali a přidali další dvě branky. Musím pochválit také výkon hlavního sudího, který utkání odřídil s přehledem. Všichni hráči si zaslouží poděkování za to, jakým způsobem jsme odehráli podzimní část sezóny, v níž jsme se zaslouženě vyšplhali na samý vrchol tabulky."

TJ Lučina Ptenín
Karel Sedláček, obránce Ptenína: "Nepřesné přihrávky, spoustu chyb, žádné zakončení. Takhle se zápasy prostě nevyhrávají. Nás se tahle smůla drží už třetí zápas. Chybí nám kluci ze základu, ať jsou zranění nebo mají trest. Z mého pohledu zasloužená prohra, pokud chceme předvádět tyhle výkony i nadále, tak je to ostuda pro jméno oddílu. Teď nás čeká pauza. Po pauze musíme nastoupit se zvednutou hlavou a zamakat."



Sestavy


TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Wagner [-] (87. L. Hajšman [-] ) , T. Červenka [-] , S. Eret [-] (66. P. Bořík [-] ) , L. Heřman [-] , L. Hajšman [-] , M. Šlajs [-] , V. Calta [-] , V. Ernest [-] , Z. Švec [-] , R. Šašek [-] (62. P. Šindelář [-] )

TJ Lučina Ptenín
J. Černý [-] - R. Hnojský [-] , J. Schejbal [-] (62. Z. Smítka [-] ) , R. Kukeně [-] (36. P. Sedláček [-] ) , J. Kainzmeier [-] , J. Strejc [-] , M. Šašek [-] , V. Duchek [-] , L. Kaufner [-] , K. Sedláček [-] (46. M. Pelant [-] ) , V. Rajšpís [-]

Hráči zápasu: M. Wagner - J. Kainzmeier .
Místo: Tráva. Počet diváků: 65. Rozhodčí: Pašek Milan - MICHÁLEK Tomáš (N), VACÍK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.