1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 11:00

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlum protáhl svou vítěznou sérii


Branky


0

I přes ne příliš zdařilý výkon dokázal favorit na půdě Baníku Mantov naplno bodovat a zaznamat čtvrtou výhru z podledních pěti zápasů. Baník může těšit, že prohrál jen o gól, ale to jim body nepřinese. A tak nezbývá než bojovat dál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení i gól do šatny

Jestliže chtěl Mantov co nejdéle udržet s favoritem čisté konto, musel své plány hodně rychle změnit. Již ve 3. minutě rozehrával Chlum rohový kop, po kterém se míč opakovaně dostal do vápna, kde trefil ruku jednoho z bránících hráčů - penalta. K její exekuci, jak už to v celku lídra soutěže bývá, se postavil brankář Dušan Kvídera a ten opět s přehledem proměnil, jeho protějšek Tomáš Rehák zvolil totiž špatnou stranu - 0:1. Vedou branka Chlum ukolébala natolik, že vypadl z tempa a předváděl fotbal, který mu není vlastní. Záložní řada prakticky přestala fungovat a obránci posílali míče rovnou dopředu, kde hrozil především rychlý Archalous. Baník se mohl dostat zpět na koně, ale kromě několika střel z větší vzdálenosti, se k ničemu nezmohl. Místo vyrovnání tak přišla další branka pro hostující celek. Nový muž na hřišti Šlajs, který vystřídal zraněného Ereta, dostal od Šaška míč, následně poslal přízemní centr do vápna, kde už číhal připravený Matěj Archalous a placírkou rozvlnil síť za Rehákem. Chlum sice nepředvedl nijak oslnivý výkon, ale i tak šel do šaten s vedením 2:0 v zádech.

Mantov se zmohl jen na snížení

Druhá půle začala pro domácí nejlépe, jak mohla. Úmysl chlumských hrát aktivně a nedopustit drama zhatila 53. minuta, standardní situace a snížení z kopačky Martina Wizovského. Zbytek zápasu už toho moc nepřinesl. Hosté vinou nepřesné hry, ztrát míčů i zbytečných faulů pouštěli Baník k dalším přímým kopům či rohům, ale Kvídera se podruhé překonat nenechal. Chlum si tak z půdy outsidera odvezl výhru, ale taková hra na postup určitě stačit nebude. Baník se musí vypořádat s další těsnou porážkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Mantov
Jakub Janouškovec, útočník Mantova: "Hororový začátek a penalta ve 3. minutě. Pak byl zápas, si myslím, hodně vyrovnaný, ale Chlum měl víc sil a vyhrával většinu osobních soubojů. Všechny tři góly byly, aspoň pro mě, šťastnými, ale to k fotbalu patří. Bohužel, my jsme dali zase jen jeden gól, což je málo, a proto si Chlum odvezl všechny tři body."

TJ Chlum
Pavel Bořík, záložník Chlumu: "Získali jsme důležité body, ale víme, že herní projev nebyl ideální. Nevyužili jsme šířku hřiště, málo jsme kombinovali a spíše jsme se uchylovali k rychlému přechodu do útoku. V zápase jsme museli několikrát nuceně střídat, takže doufám, že do příštího zápasu se všichni dají do pořádku."



Sestavy


TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - T. Fekl [-] , J. Dráždil [-] , K. Kadlec [-] , T. Korba [-] - P. Šmrha [-] (75. M. Šimandl [-] ) , J. Hrubý [-] - J. Janouškovec [-] , A. Ulč [-] , M. Wizovský [-] - R. Khomyn [-] (46. T. Behenský [-] )

TJ Chlum
D. Kvídera [-] - M. Wagner [-] , P. Bořík [-] , S. Eret [-] (40. M. Šlajs [-] ) , T. Červenka [-] , L. Heřman [-] , L. Hajšman [-] , V. Calta [-] , M. Archalous [-] , Z. Švec [-] (79. L. Hajšman [-] ) , R. Šašek [-]

ŽK: 44. J. Hrubý , 72. P. Šmrha - 66. L. Heřman .
Hráči zápasu: J. Hrubý - Z. Švec .
Místo: Tráva. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Langmajer Ladislav - KOLÁČEK Karel (N), PELIKÁN Miloš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.