1:2
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.10.2015 14:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | IV. třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

David v dresu Mantova skolil Goliáše


Branky


0

Souboj prvního s posledním přinesl veliké překvapení. Neurodila se však remíza, kterou jsem tipoval, ale rovnou vítězství outsidera. Hráčům Baníku se utkání opravdu vydařilo. Mimořádně dobře zahráli především kapitán Jan Hrubý a autor jednoho gólu Tomáš Behenský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ptenínu se nedařilo, do vedení se dostal Mantov

Lučina vstoupila do zápasu s jedním překvapením v sestavě. Do branky se postavil Jakub Maršálek, obvyklá jednička Marek Pelant si s poraněným zápěstím sedla pouze na lavičku náhradníků. Ptenín svého soka nejspíš podcenil, protože zde byly tři body povinností. Navíc na domácí půdě. Ale s takovým množstvím střel, které domácí vyprodukovali se zkrátka vyhrává těžko. Nejvyráznějším momentem úvodního dějství byla standartní situace Baníku Mantov z 26. minuty, po které přišel první gól utkání. Středopolař Tomáš Behenský, který je v Baníku na hostování, zkusil štěstí z dálky, a i díky jemné teči, dokázal překonat, do té doby dobře chytajícího, Maršálka. Do kabin se tak šlo za překvapivého stavu 0:1.

O výhře hostů rozhodla Korbova penalta

Po důrazné přestávkové domluvě v šatně domácích přišlo na hřiště úplně jiné mužstvo. Mužstvo, které se chce o body porvat a s utkáním ještě něco udělat. Základní stavební kámen tohoto otočení skóre položil v 60. minutě Michal Čigáš, který po pěkné přihrávce Ahmeda Mebarkiho utekl obráncům a přesnou střelou na zadní tyč srovnal na 1:1. Ptenín tento gól ještě více povzbudil a pokračoval v dobývání Rehákovy branky. Žádná ze střel se ale neujala. O bodové loupeži rozhodl rychlý kontr ze 76. minuty, po kterém zapískal sudí Kanta penaltu. Důležitého momentu se ujal obránce Tomáš Korba a tvrdou střelou vrátil svému týmu vedení. V poslední čtvrthodině domácí tlačili, ale obrana Baníku odolala. Ptenín ztratil důležité body, Mantov tato nečekaná váhra jistě povzbudí a uvidíme, jak se poslednímu celku tabulky bude dařit příští týden, kdy přivítá nového lídra - silný Chlum.



Ohlasy k zápasu


TJ Lučina Ptenín
Patrik Sedláček, hráč Ptenína (momentálně v trestu): "Zápas mohu hodnotit jen z pohledu diváka a fanouška domácího celku. Nedokázali jsme vyvinout žádný tlak, a když už nějaký přišel, chybělo přesné zakončení, abychom trefili zařízení. Navíc jsme dělali spoustu zbytečných chyb, které nás stály výsledek a nakonec i domácí body. Musíme se oklepat z dalšího neúspěšného výsledku a soustředit se na další zápas, který odehrajeme v neděli od 14:00 na půdě Hradce."

TJ Baník Mantov
Jan Hrubý, kapitán Mantova: "Super výkon, všichni naši hráči zápas odjezdili s chutí a vůlí po vítězství, které se nakonec s kapkou štěstíčka dostavilo. Mně osobně spadl veliký balvan ze srdce, ta šňůra neúspěchů už byla příliš dlouhá a tak dlouhý pobyt u dna tabulky je strašlivě skličující. Opravdu dobrý týmový výkon, jen si tak říkám, proč to tak nemůže jít pořád...? Snad na tenhle výkon navážeme a ještě se posuneme ke středu tabulky."



Sestavy


TJ Lučina Ptenín
J. Maršálek [-] - L. Kaufner [-] , Z. Smítka [-] (52. M. Pelant [-] ) , D. Louda [-] , M. Čigáš [-] (81. R. Kukeně [-] ) , K. Sedláček [-] , J. Strejc [-] , A. Mebarki [-] , V. Černý [-] , V. Rajšpís [-] , J. Schejbal [-]

TJ Baník Mantov
T. Rehák [-] - T. Fekl [-] (51. L. Housar [-] ) , T. Korba [-] , K. Kadlec [-] , J. Hrubý [-] - P. Šmrha [-] , T. Behenský [-] , J. Machač [-] - J. Janouškovec [-] , A. Ulč [-] , M. Wizovský [-] (88. R. Khomyn [-] ) -

Hráči zápasu: M. Čigáš - J. Hrubý .
Místo: Tráva. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kanta Vlastimil - STREJC Václav (N), KOLÁČEK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.