Tečovice potvrdily proti Roštění výbornou jarní formu


Branky


0

Domácí Tečovice v minulém kole loupily v Sehradicích a body z venku chtěly potvrdit i proti týmu z Roštění. To nemá takovou herní pohodu jako na podzim a výsledkově se zatím trápí. O osudu zápasu se tak rozhodlo už v prvním poločasu, kdy si domácí tým vypracoval nadějný dvoubrankový náskok. Nejprve se trefil po patnácti minutách hry Vopatřil a branku do šatny zaznamenal Bořura. Ve druhé půli už diváci v Tečovicích branku neviděli a tři body tak zůstávají na hřišti domácího Bivoje.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do kabin s dvoubrankovým vedením

Domácí měli vracet porážku z podzimu, ale utkání začalo opatrně z obou stran, jako by soupeři čekali , s čím ten druhý vyrukuje. První příležitost měl domácí Škarek, ale odražený míč z hranice šestnáctky nastřelil pouze do bloku obrany hostí. Roštění získalo mírnou převahu v poli a po nepřesnostech v domácí obraně ohrozilo Křížka mezi 12. – 16. minutou třemi střelami, se kterými si ale poradil. Po nepřesnosti domácích ve středu pole postupoval sám na domácího brankáře Zakopal, ale trefil pouze jeho nohy a chvilku poté se uvolnil znovu Zakopal uvnitř domácí šestnáctky tzv. „na pětníku“, ale získal pouze roh, ze kterého se hosté neprosadili. Pak začali domácí přebírat iniciativu, závar před Nevřalou skončil pouze sérií rohů, z trestného kopu pálil Sedláček těsně nad břevno, s Plachého střelou z dálky si Nevřala poradil.  Hosté měli z protiútoku šanci opět Zakopalem, ale  ten fauloval domácího Piňose a z akce nic nebylo. Z protiútoku potáhl míč po levé straně Plachý, podal na Vopatřila a ten se trefil k tyči branky hostí a domácí vedli 1:0.  Hosté odpověděli trestným kopem, ale pískal se Zakopalův offside a druhý trestný kop poslal Šilhár do autu. Na druhé straně centroval Závoda pouze golmanovi do rukou, odražený míč z jedné poslal Piňos z hranice šestnáctky mimo branku a po kolmé uličce Balcárka na Závodu fauloval posledně jmenovaný Nevřalu.  Před koncem poločasu domácí přitlačili, po řadě centrovaných míčů z obou stran se nakonec dokázal po linii Plachý - Frkal - Bořuta posledně jmenovaný prosadit, když nejprve trefil břevno brány hostí a odražený míč poslal zpět do brány. Gólem „do šatny“ tak domácí vedli 2:0.

Bivoj si ve druhé půli výhru pohlídal

Ve druhé půli střílel nebezpečně Žigmund z úhlu, ale Křížek kryl a po Szeligově kolmici se uvolnil Zakopal přes dva domácí , ale trefil pouze do domácího gólmana.  Domácí Závoda se pak protáhl po levé straně, dal pod sebe Bořutovi, ale jeho umístěnou střelu Nevřala dokázal vyrazit. Hosté dokázali ohrozit domácí bránu po dlouhém křížném pasu, kdy Závoda odkopl v poslední chvíli před Zakopalem na roh,  Škrabanův trestný kop Křížek vyrazil a poradil si i s nebezpečnou střelou Juráska po zemi.  Domácí měli příležitost po Bořutově nahrávce Vopatřilovi, jeho střelu zblokoval Szeliga do rohu, pak opět Vopatřil v dobré pozici zkoušel ještě kličku gólmanovi, akce skončila rohem a Frkalův centr zlikvidoval Nevřala.  Pak hostující Škrabana po Juráskově přihrávce střílel těsně vedle. Konec zápasu však měli v rukou domácí. Po linii Piňos-Závoda-střílel Bořuta mimo, trestný kop Chudárka šel těsně mimo, trestný kop Bořuty a dobrou střelu Závody z dvaceti metrů vyrážel Nevřala, poté Chudárkův nákop sklepl hrudí Bořuta, ale Závoda v dobré pozici uvnitř pokutového území přestřelil.  Pak trefila Piňosova rána beky hostí a neprosadil se ani Frkal po ideálním Bořutově uvolnění ani Vopatřil – opět po Bořutově náhře – když trefil pouze boční síť. V závěru měli hosté příležitost po obléhání domácí brány, když Křížkem vyboxovaný míč napálil Jurásek mimo.

 

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář: Úvod patřil hostujícímu týmu, kde nás zlobil především zkušený Laďa Zakopal. Poté jsme převzali otěže zápasu my a dvěmi brankami ještě do poločasu jsme navýšili skóre. Cennou výhru jsme už ve druhém dějství udrželi i přes několik šancí na obou stranách.

TJ Roštění
Michal Nevřala, brankář:



Místo: Tečovice. Počet diváků: 100. Rozhodčí: SKALICKÝ Libor - DUNDA Roman, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 19 53:46 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku