1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 16:00

18.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zachraňující se Lukov přišel doma o body s hulínskou Admirou


Branky


0

Lukovští fotbalisté se stále pohybují v sestupovém pásmu a body potřebují jako sůl. Tentokrát byl jejich soupeřem vyspělý celek hulínské Admiry, která ale na jaře jen těžce sbírá body. Začátek zápasu patřil překvapivě domácím, kteří do kabin odcházeli za jednobrankového vedení, když jejich gól vstřelil Kamenčák. Ve druhém dějství ale hosté zabrali a dokázali zápas náležitě otočit po brankách Csomora a Štolla. Lukovští jsou tak bez bodového zisku a jejich situace začíná už být kritická. Hosté berou první jarní výhru a v příštím kole přivítají rezervu Slavičína.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí Lukov poslal do vedení Kamenčák

Lukov začal důležité domácí utkání velmi aktivně a zatlačil svého soupeře od prvních minut na jejich polovinu. Již v 7. minutě se Lukovu podařilo skórovat, když si na centrovaný míč z rohu naskočil útočník domácích R. Kamenčák a nekompromisně hlavou vstřelil vedoucí branku domácích. Lukov dále pokračoval v aktivní hře a svého soupeře nepouštěl do téměř žádných šancí. Díky aktivní hřa se Lukov dostával do dalších vyložených šancí. Velkou příležitost zvýšit náskok domácích měl T. Teplý, kdy se ve 30. minutě ocitl sám v pokutovém území, ale míč nezpracoval. Další velkou šanci měl M. Čík, který si z levé strany zaběhl za obranu hostí, ale brankáře neprostřelil. Největší šanci měl pak opět T. Teplý, ktrý se ve 45. minutě ocitl sám před hostujícím brankářem, kdy dlouhý balón od domácího brankáře přeskočil celou obranu hostí, ale i tato obrovská příležitost neskončila v síti hostů, ale v náruči brankáře. Poločas tak vyzněl jednoznačně pro domácí.

Admira dokázala ve druhé půli otočit zápas

Ve druhém poločase Admira přidala na důrazu a začala Lukov přehrávat. Hned ve 48. minutě vyrovnala po chybě domácí obrany, kdy si hostující útočník zaběhl za obranu a přeloboval domácího brankáře. Lukov byl z tak rychlého vyrovnání otřesen a Admira převzala iniciativu a v 65. minutě dokonce po rychlém brejku šťastně vstřelila vedoucí branku, kdy krajní obránci nechali útočníky kombinovat. Poté se Lukov zlepšil a snažil se alespoň vyrovnat. Hulín však těsné vedení s vypětím všech sil uhájil. Lukov tak přišel o důležité body, které by si v tomto utkání rozhodně zasloužil.

 

Dáváme každému možnost vyjádřit svůj názor. Hodnotit s komentářem může každý registrovaný Úroveň zápasu, Rozhodčího (!!!), Hráče utkání a další, jako hrací plochu, zázemí stadionu a dokonce třeba klobásu a nápoje. Nakonec může každého hráče oznámkovat 1-10, kde 10 je Top.



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Michal Teplý, hráč: Velká škoda dobře rozehraného zápasu, měli jsme na to v utkání bodovat, což se nám však nepodařilo.

FK Admira Hulín
web Admiry: Do Lukova jsme odjížděli s cílem protrhnout střeleckou smůlu a zabodovat naplno. Jenže hned v 7 minutě kopali domácí roh a volný hráč na malém vápně lehce skoroval. 1:0. My jsme odpověděli za 5 minut, ale Csomorovu šanci domácí branař chytil. Bohužel celý první poločas platilo, čím víc jsme chtěli, tím míň nám to šlo. Hráli jsme zbrkle, nešlo nám zpracování, míče odskakovali, přihrávky byly nepřesné. Domácí také moc nekombinovali, takže diváky z fotbalu boleli oči. Do druhé půle jsme šli s cílem hru zklidnit, zpřesnit a otočit skore. To se povedlo ve 47 minutě, kdy Šenkyřík prodloužil míč hlavou na Csomora, který přehodil branaře a vyrovnal. 1:1. Začali jsme domácí napadat hned na jejich půlce a ti se prakticky 20 minut nedostali na naši půlku. v 64 minutě centroval z leva Kubo a Štoll hlavou korunoval náš tlak. 1:2. Domácí začali fyzicky odpadat a naše převaha byla zřetelná. Jenže brejky do otevřené obrany jsme brankově nezakončovali. Domácí se ještě snažili vyrovnat, ale závěr jsme si pohlídali a konečně zabodovali naplno. Snad nás 3 body nabudí na neděli, kdy hostíme Slavičín B.



Sestavy


SK Lukov
Z. Jokl [-] - M. Hubík [-] , R. Šimčík [-] , O. Sedláček [-] (31. P. Jánský [-] ) , R. Kamenčák [-] , M. Čík [-] , M. Holomek [-] , L. Vítovský [-] , D. Žáček [-] , T. Teplý [-] , M. Teplý [-]

FK Admira Hulín
D. Vajda [-] - P. Nedbal [-] , J. Šenkyřík [-] , M. Zavadil [-] , M. Jurášek [-] , P. Janda [-] , F. Kostov [-] (73. M. Vaculík [-] ) - J. Kubo [-] (83. D. Svrček [-] ) , Z. Prokop [-] - S. Štoll [-] , I. Csomor [-]

ŽK: 75. M. Teplý , 77. R. Kamenčák - 63. Z. Prokop , 71. S. Štoll , 80. I. Csomor .
Hráči zápasu: R. Kamenčák - S. Štoll .
Místo: Lukov. Počet diváků: 110. Rozhodčí: DOKOUPIL Tomáš - KOSEČEK Roman (N), HUDEČEK Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 18 49:30 32
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 20
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku