Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 16:30

19.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sehradice si hladce poradily s posledním Lukovem


0

Do Sehradic zavítal v sobotním odpoledni Lukov a čekalo se, zda dokáže potrápit domácího favorita. Sehradice v minulém kole bodovaly v Přílukách a s posledním týmem tabulky chtěly získat tři body. To se jim nakonec podařilo, domácí tým vedl již po půli o dvě branky a ve druhém dějství přidal ještě další dva střelecké zásahy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli v prvním poločasu do dvoubrankového vedení

Dle papírových předpokladů měl být pro Sehradice Lukov snadný soupeř. V první půli hosté místy kousali, ale domácí si veškerou snahu hostí pohlídali. Lukov odjel do Sehradic pouze v jedenácti lidech, ale s odhodláním získet nějaký bod v boji o záchranu v soutěži. Na velmi špatném hřišti, kde balón odskakoval jako někde na poli, začal Lukov velmi aktivně a domácí nepouštěl do hry. Lukov více kombinoval a dostával se k brance domácích. Nedokázal však své dobře rozehrané akce zakončit a prakticky výrazně neohrozil domácího brankáře. Sehradice jen nakopávaly dlouhé balóny na své útočníky a prakticky ze dvou nenápadných brejků dvakrát skórovali. V prvním poločase Petr Polášek vsítil dvě branky. První po individuální akci a druhou po přihrávce do šestnáctky z malého vápna s přehledem vsítil druhou.

Sehradice přidaly ve druhém dějství ještě dvě branky

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil. Lukov se snažil o korekci výsledku, ale bez zdárného efektu. Domácí tým po chybách hostů přidal ve druhém poločase Ladislavem Bahulíkem třetí branku a v 90. minutě uzavřel skóre utkání Luboš Krejčiřík, kdy poslední střelecký zásah padl se závěrečným hvizdem hlavního rozhodčího. Lukov si rozhodně nezasloužil takto krutý výsledek, neboť byl po celé utkání lepším týmem, ale branky stříleli domácí. Sehradice berou tři body a stále se drží na špici tabulky a svým fanouškům se především výsledkově omluvili za minulý domácí propadák s Tečovicemi. Lukov už hraje o holé bytí a nebytí a každý zápas pro něj bude klíčový, ale výkon v Sehradicích může být pro lukovský celek pozbuzením.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Body bereme všemi deseti, i když hosté nehráli špatně, my jsme byli v zakončení velmi efektivní. V sobotu nás čeká utkání ve Slavičíně, kde bude domácí rezerva asi hodně posílena o fluktuanty z A týmu, ale nemáme zde co ztratit.

SK Lukov
Michal Teplý, hráč: Přijeli jsme v kombinované sestavě, ale na našem výkonu to příliš znát nebylo, domácí nás trestali po našich chybách, konečný výsledek je pro nás hodně krutý.



Sestavy


TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - M. Blažek [-] - D. Mikel [-] (78. J. Maňas [-] ) , K. Zavadil [-] - M. Žáček [-] (62. V. Žáček [-] ) , M. Kraváček [-] , J. Žebráček [-] , M. Okénka [-] (70. J. Horáček [-] ) , L. Krejčiřík [-] , P. Polášek [-] , L. Bahulík [-] (74. D. Maršálek [-] )

SK Lukov
Z. Jokl [-] - M. Vítovský [-] , O. Macík [-] , M. Hubík [-] , R. Šimčík [-] , R. Kamenčák [-] , M. Čík [-] , M. Holomek [-] , D. Žáček [-] , T. Teplý [-] , M. Teplý [-]

ŽK: 38. M. Žáček , 60. J. Žebráček .
Hráči zápasu: P. Polášek - M. Čík .
Místo: Sehradice. Počet diváků: 50. Rozhodčí: DUJÍČEK Ladislav - KOLÁČEK Jan, HRUŠKA Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 19 50:35 32
5 SK Tlumačov 19 35:31 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 64 53,8% 1
2 Libor Adamik 53 54,1% 0
3 Jiří Kadlík 49 49,0% 0
4 Ladislav Beran 47 48,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku