2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.05.2016 16:30

20.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fluktuanti z A týmu rozhodli o výhře rezervy Slavičína


Branky


0

Do Slavičína přijely v sobotním odpoledni fotbalisté ze Sehradic. Ty se na jaře potýkají s nedostatkem hráčů a také s poněkud slabší formou, než tomu bylo na podzim. Slavičínská rezerva naplno pokračuje v záchranářských pracech a ani proti Sehradim neponechala nic náhodě. O důležité tříbodové výhře nakonec rozhodli fluktuanti z divizního A týmu - Šindler a Kříž.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Slavičín poslal do vedení Šindler

Domácí tým poslal do boje z kádru A týmu Tomáše Švacha, Martina Goňu, Miroslava Šinlera a vytáhlého útočníka Veleckého. Tuto čtveřici doplnili hráči B týmu a také někteří talentovaní dorostenci a samozřejmě brankář A týmu - Vypušťák. Hosté přijeli do Slavičína v kombinované sestavě, ve které chyběl tvůrce hry Martin Žáček. Začátek zápasu byl z obou stran opatrný, domácím se kombinovat příliš nedařilo a také jim chyběl patřičný pohyb. V první obrovské šanci se tak objevili poprvé hosté, ale brankář Vypušťák samostatný nájezd sehradického útočníka skvěle lapil. Domácí tým se dlouho rozehrával, až po vyšla pěkná akce po levé straně a agilní Šindler dopravil ve 24. minutě míč do sítě. Do konce poločasu už se skore neměnilo, domácí zahrozili Veleckým, ale jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Do kabin tak odcházeli spokojenější domácí hráči s jednobrankovým náskokem.

Tříbodovou výhru rezervy Slavičína zpečetil Pavel Kříž

Do druhého poločasu trenér Slavičína Lubomír Hnilo stáhl ze hřiště Veleckého a místo něj poslal na trávník dalšího fluktuanta z A týmu - Pavla Kříže. A zkušený forward také od svého příchodu na hrací plochu trvale zaměstnával obranu hostí. Slavičané zlepšili pohyb a kombinaci a začali svého soupeře přehrávat. Řadu nadějných akcí nedotáhli do konce a nebo je zblokovala zkušená hostující obrana. Sehradice se do útočení příliš nehrnuly a branku Vypušťáka rakticky neohrozily. Rozuzlení přišlo v 67. minutě, kdy přetažený centr do vápna vrátil zpět do malého vápna Tomáš Švach a pro Pavla Kříže už nebyl problém dorazit míč do sítě. Hosté reklamovali ofsajdové postavení Tomáše Švacha a zřejmě nebyli daleko od pravdy. Slavičínský celek druhá branka uklidnila a dalšé dvě příležitosti skončily mimo tři tyče brankáře Minaříka. Výhra rezervy Slavičína je ale naprosto zasloužená, hosté se ve druhém dějství zaměřili spíše na defenzívu a na posílený Slavičín tentokrát neměli.



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Lubomír Hnilo, trenér: První poločas nebyl z naší strany příliš dobrý. Chyběl nám větší pohyb a klid v zakončení. Hosté měli na začátku utkání šanci, ale nedokázali ji proměnit. Ve 24. minutě se nám podařilo proměnit kombinaci po levé straně, kdy se z malého vápna dokázal prosadit Šindler M. Do druhého poločasu jsme nastoupili s cílem být více aktivní směrem dopředu a na hřišti to bylo znát. Vyústění tlaku přišlo v 67. minutě, kdy přetažený míč vracel před branku Švach T. a Kříž P. se prosadil. Měli jsme ještě další dvě tutovky z rohů, ale ani jednu jsme nedokázali proměnit. Hosté v druhém poločase, už nebyli tak nebezpeční a tak vítězství je pro nás velmi cenné a důležité do dalších bojů.

TJ Sokol Sehradice
Roman Heinz, sekretář: Přijeli jsme do Slavičína bez Martina Žáčka, Ladi Bahulíka a Tomáše Holoubka. Již předem bylo jasné, že Slavičín potřebuje důležité body k záchraně a tudíž bude podpořen několika hráči z A-mužstva. S tím jsme počítali a řekli si, že zde můžeme jen získat. Nechali jsem domácí tvořit. Oni museli hrát, nám stačilo čekat na jejich chyby. Po jedné takové unikl Luboš Krejčiřík, ale domácího brankáře kličkou nepřelstil. A tak udeřili domácí v zápětí. I druhá půle se nesla ve snaze domácích pojistit si existenční 3 body. My se snažili bojovat, ale domácí si to pohlídali. I tak patří našim klukům dík za bojovnost.



Sestavy


FC TVD Slavičín B
S. Vypušťák [-] - F. Ondruš [-] , B. Fojtík [-] , T. Švach [-] , R. Bureš [-] - M. Švach [-] , M. Goňa [-] , D. Sochora [-] , A. Bartoš [-] , M. Šindler [-] - J. Velecký [-] (46. P. Kříž [-] )

TJ Sokol Sehradice
V. Minařík [-] - M. Blažek [-] - K. Zavadil [-] , D. Mikel [-] - M. Kraváček [-] , R. Sochora [-] , P. Polášek [-] , V. Žáček [-] , L. Krejčiřík [-] , M. Okénka [-] , J. Žebráček [-]

ŽK: 23. R. Bureš , 30. M. Švach - 36. M. Okénka , 75. V. Žáček .
Hráči zápasu: M. Šindler - L. Krejčiřík .
Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 40. Rozhodčí: POSPÍŠIL Štěpán - TLUŠŤÁK Hynek (N), ŽÁČEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 20 49:13 49
2 SFK Elko Holešov B 20 62:28 42
3 SK Březnice 20 48:44 37
4 FC Fryšták 20 53:38 33
5 SK Tlumačov 20 38:34 33
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 24
2 Josef Křenek 21
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 Stanislav Uličný 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 68 54,0% 1
2 Libor Adamik 58 55,2% 0
3 Ladislav Beran 51 49,0% 0
4 Jiří Kadlík 51 49,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku