2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.06.2016 17:00

24.kolo, Zlínský | 1.B třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Slavičína porazila brankami Veleckého a Elšíka tečovický Bivoj


Branky


0

Do Slavičína přijely v sobotním odpoledni Tečovice, které již mají jistotu záchrany, zato domácí zachraňují tým musel naplno bodovat. Tentokrát se v základní sestavě Slavičanů objevil i exligový hráč Zlína Pavel Elšík a také kanonýr Velecký, v brance chytal Vypušťák. Valaši byli lepším týmem a o své výhře rozhodli již v první půli, kdy vstřelili dvě branky. Navíc další šance domácí zazdili a brankáře hostí několikrát zachránila i branková kostrukce. Výhra Slavičína je zasloužená a udělal další krok k záchraně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se trefili Velecký s Elšíkem

Pro domácí tým to bylo další existenční utkání, neboť je zřejmé, že o sestup si to rozdají již pouze týmy Lukova, Roštění a právě rezervy FC TVD. Proto také Slavičané neponechali nic náhodě a do boje vyrukovali s několika hráči základního divizního kádru. Především dvojice Pavel Elšík - Jiří Velecký ukázala svoji kvalitu. Domácí tým sice nepředváděl nějak oslinivý fotbal, hráči bylo možná trošku svázaní pocitem zodpovědnosti a chyběla jim lehkost. První branku zápasu přesto vstřelili Valaši, za svoji aktivitu byl odměněn kanonýr Velecký. Hosté z Tečovic se příliš na dostřel Vypušťákovi svatyně nedostávali a ten byl v první půli prakticky bez práce. Zato domácí hráči zahazovali jednu šanci za druhou a vynikal v tom především mladíček Adam Bartoš. Vysvobození pro domácí tým přišlo až pět minut před odchodem do kabin, kdy Pavel Elšík nejdříve orazítkoval břevno a poté hlavou přeci jen usměrnil míč do tečovické branky. Do kabin se odcházelo za stavu 2:0 pro domácí tým, což odpovídalo dění na hřišti, hosté v útočné činnosti domácí příliš neprověřili.

Slavičané ve druhém dějství už branku nepřidali

Druhý poločas přinesl podobný obrázek, jako ten úvodní, fotbalisté Slavičína byli častěji na míči, ale kombinace se jim příliš nedařila a hráči spoustu přihrávek pokazili. Navíc FC TVD vedlo o dvě branky a obrana dirigované Tomášem Švachem pracovala spolehlivě. Domácí tým mohl vstřelit i třetí branku, ale Kalík z malého vápna trestuhodně zahodil. Poté i hosté několikrát vystrčili růžky, ale brankář Vypušťák jim skórovat nedovolil a nebezpečná střela z trestného kopu šla mimo branku. Slavičínský trenér potom prostřídal sestavu a mladičký Šebák se zanedlouho mohl zapsat na listinu střelců, ale po krásné ráně trefil jen břevno. Utkání se v závěru dohrávalo jen z povinnosti, hosté už na zvrat neměli síly a domácí si v poklidu hlídali dvoubrankové vedení. Výhra rezervy Slavičína je tak zasloužená, určitě k ní velkou měrou přispěli fluktuanti z A týmu a záchrana FC TVD v soutěži již dostává reálnějších obrysů. V pátek hraje FC TVD v Přílukách a v posledním kole hostí fotbalisty z Lukova. Bivoj ve Slavičíně předvedl snaživý výkon, ale na domácí tentokrát neměl...



Ohlasy k zápasu


FC TVD Slavičín B
Lubomír Hnilo, trenér: Utkání jsme chtěli odehrát v podobném duchu jako proti Nevšové. Bohužel se nám to nepodařilo. První poločas byl plný nepřesností, vázla nám kombinace a nedokázali jsme podržet míč. Neměli jsme potřebný klid v mezihře, ale naštěstí naše obrana pracovala tak, jak měla. Soupeř měl nějaké náznaky šancí, ale nedokázal potrestat naši nedůslednost. My jsme se prosadili po dobrém důrazu Jirky Veleckého a těsně před přestávkou nás uklidnila trefa Pavla Elšíka. Do druhé půle jsem chtěli být mnohem aktivnější, ale ani to se nepovedlo. Bylo tam mnoho nepřesností, ale utkání jsme kontrolovali a dokázali dotáhnout do vítězného konce. Předvedená hra nebyla úplně ideální, ale my jsme potřebovali za každou cenu potvrdit tři body z Nevšové.

TJ Sokol Tečovice
Vladimír Kundera, funkcionář:



Sestavy


FC TVD Slavičín B
S. Vypušťák [-] - B. Fojtík [-] (86. O. Šebák [-] ) , M. Švach [-] , T. Švach [-] - V. Kalus [-] , D. Sochora [-] , P. Elšík [-] (63. M. Švach [-] ) - F. Ondruš [-] , A. Bartoš [-] , J. Velecký [-] (74. M. Pavelka [-] ) - T. Kalík [-] (80. L. Šebák [-] )

TJ Sokol Tečovice
J. Miklas [-] - Z. Šnajdr [-] , J. Plachý [-] , R. Závoda [-] , I. Bořuta [-] , V. Šnajdr [-] (71. J. Družbík [-] ) , D. Škarek [-] , J. Vopatřil [-] , L. Balcárek [-] , P. Sedláček [-] , R. Chudárek [-]

ŽK: 64. V. Šnajdr , 66. D. Škarek , 81. I. Bořuta .
Místo: UT Slavičín. Počet diváků: 61. Rozhodčí: HOUŠŤ Jan - KONEČNÝ Bronislav, BELŽÍK Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 20 49:13 49
2 SFK Elko Holešov B 20 62:28 42
3 SK Březnice 20 48:44 37
4 FC Fryšták 20 53:38 33
5 SK Tlumačov 20 38:34 33
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 24
2 Josef Křenek 21
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 68 54,0% 1
2 Libor Adamik 58 55,2% 0
3 Ladislav Beran 51 49,0% 0
4 Jiří Kadlík 51 49,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku